Büyükşehir’den yaz spor okulları – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Büyükşehir’den yaz spor okulları

Büyükşehir’den yaz spor okulları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2017 Pazar - 13:44Güncelleme: 4 Haziran 2017 Pazar - 13:44
Büyükşehir’den yaz spor okulları

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin cimnastikten zumbaya 17 branşta ücretsiz olarak düzenleyeceği "Yaz Spor Okulları" kayıtları başladı.

Özellikle çocuklar ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı. Yaz spor okullarına katılmak isteyenler, başvurularını Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkez Spor Salonu yanındaki ofisten ve Yenişehir Spor Merkezi’nden yapabilecek.

Yaz Spor Okulları kapsamında atletizm, badminton, basketbol, buz pateni, capoeira, cimnastik, güreş, judo, masa tenisi, okçuluk, pilates, satranç, taekwondo, tenis, voleybol, yüzme ve zumba branşlarında eğitim verilecek.

SPORA TAM DESTEK

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaz ve kış sezonlarında hayata geçirdikleri spor kurslarının tamamının ücretsiz olduğunu kaydederek, spor yaparken kullanılan alet ve materyallerinde yine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını belirtti.

Sporun hayatın kendisi olduğunu kaydeden Zolan, "Spor insana disiplin kazandırır, ekip ruhu oluşturur. Düştüğünüz zaman ayağa kalkmayı, kaybetmeyi, kazanmayı öğretir. Spor sağlık ve mutluluk demektir. İnsanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam edeceğiz" dedi.