Antrenörler toplantıda buluştu – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Antrenörler toplantıda buluştu

Antrenörler toplantıda buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2019 Salı - 11:41Güncelleme: 2 Nisan 2019 Salı - 11:41
Antrenörler toplantıda buluştu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenörler, değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Yeni atanan spor uzmanları ve antrenörlerin tanıtıldığı toplantıda, toplantıda önemli gündem maddeleri yer aldı. Gündemde yer alan konular ele alındı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, her sporcunun önce antrenörünü örnek aldığını belirterek, antrenörlerden rol model olmalarını söyledi. Denizli’de var olan spor kültürünü daha ileriye taşımaları için hedefler doğrultusunda her bir bireye dokunmalarını gerektiğinin altını çizen İbanoğlu, antrenörlerden bu konuda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmelerini istedi.

19 MAYIS’IN 100. YILDÖNÜMÜ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında bu sene 100. yıldönümü heyecanı yaşanacak. Denizli Valiliği öncülüğünde paydaş kurumlarla yürütülen çalışmaların devam ediyor. İbanoğlu, 19 Mayıs’ın il merkezi ve ilçelerde 100. yıldönümüne yakışır coşkuda kutlanması için önümüzdeki günlerde çalışmalara hız vereceklerini belirtti.