Abalı Denizlispor yönetimi DSO Başkanı Keçeci’ye öfkeli – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Abalı Denizlispor yönetimi DSO Başkanı Keçeci’ye...

Abalı Denizlispor yönetimi DSO Başkanı Keçeci’ye öfkeli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2019 Perşembe - 21:40Güncelleme: 16 Mayıs 2019 Perşembe - 21:56
Abalı Denizlispor yönetimi DSO Başkanı Keçeci’ye öfkeli

Abalı Denizlispor yönetimi, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’ye öfkeli. Henüz Süper Lig’e yükselme kutlaması bile yapmayan yönetime “gidin” imalı yazı kaleme alan Keçeci’ye “Hak ettiniz, ‘devam edin’ demenizi beklemiyorduk ama gölge etmeyin yeter” yanıtı geldi.

Abalı Denizlispor, ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantiledi. Bunun sevinci dalga dalga kente yayılırken, “O sene bu sene” diyerek sezon boyunca özveriyle görev yapan yönetim kurulu da kutlama hazırlıkları yaparken, DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin yönetime adeta “gidin” diyen bir yazı kaleme alması Ali Çetin ve ekibini çileden çıkardı.

KEÇECİ’NİN AÇIKLAMASINDAN

"Açık mektup" başlığıyla yaptığı açıklamada, önce “çok kaliteli bir antrenörün yönettiği takım oynadığı çok kaliteli futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri de zorlukları kişisel beceri ve fedakarlıkları ile aştılar ve zoru başardılar” ifadelerini kullanarak övgü yapıyor imajı çizen Keçeci, ağzındaki baklayı da şöyle çıkardı:

“Şimdi gelecek için yakın vadede Denizlispor için önemli bir stratejik yol haritası yapmak zorunluluğu var. Öncelikle yönetim kurulu Süper Lig’de oynayacak takımın işlerini götürecek, yürütecek, temsil edecek ve de finansmanını organize edebilecek yetkinlikte olan kişilerden kurulmalıdır.”

“GÖLGE ETMEYİN YETER”

Keçeci’nin bu açıklamasına Abalı Denizlispor’dan yanıt geldi. Yapılan açıklamada, “Sanayi Odası Başkanımız Sn. Müjdat Keçeci Bey’in açıklamalarını hayretler içinde okumuş bulunmaktayız” denilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Bu sezon içinde kulüpte görev almayan, ne şartlarda mücadele ettiğimizi görmeyen, gecesini gündüzüne katan yönetim kurulumuzun çalışmalarını hiç görmeyen birisinin bu açıklamaları yapması gayet doğaldır.

Henüz şampiyonluk kupamızı bile elimize almadan, sevincimizi taraftarımız ile paylaşmadan, yıllardır beklenen bir coşkunun programı bile yapılmadan bu açıklamaların yapılması son derece düşündürücüdür.

Kulüp Başkanımız Ali Çetin ve yönetim kurulu üyelerimiz örnek bir faaliyet ortaya koymuştur. Merak ediyor ve sizlere soruyoruz? Sizin ve ailenizin bugüne kadar Denizlispor’a bir faydası bulunmuş mudur?

‘Siz yeterince sıkıntı çektiniz, siz hak ettiniz, siz devam edin’ demenizi beklemiyorduk. Ancak en azından sussaydınız biz sizi takdir ederdik.

Hal böyle olunca, sizleri maalesef kınamaktan başka bir şey yapamıyoruz.

Kulübümüzde 7 gün 24 saat çalışan ve üstün mücadele örneği göstererek, 9 yıl aradan sonra şampiyon olan bir takımın yöneticileriyiz. Sizden bir fayda beklemiyoruz, bizlere gölge etmeyin yeter.”