Y. Denizlispor, 6 puanlık maç için Erzurum’da – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Y. Denizlispor, 6 puanlık maç için...

Y. Denizlispor, 6 puanlık maç için Erzurum’da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Aralık 2020 Salı - 17:17Güncelleme: 22 Aralık 2020 Salı - 17:37
Y. Denizlispor, 6 puanlık maç için Erzurum’da

Yukatel Denizlispor, lider Antalyaspor maçında aldığı galibiyetle yeni bir sayfa açıp yükselişe geçmek için 3 puan parolasıyla Erzurum’a gitti.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarını bu sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Taktiksel çalışmaların yapıldığı son antrenmanın ardından özel uçak ile Erzurum’a giden yeşil-siyahlı kafile bir otelde kampa girdi.

Kafilede, Cenk Gönen, Hüseyin Altıntaş, Abdülkadir Sünger, Mustafa Yumlu, Fabiano, Muhammet Özkal, Lopes, Bergdich, Özer Özdemir, Alihan Kalkan, Bakalorz, Aissati, Recep Niyaz, Varela, Mert Sarıkuş, Eren Kıryolcu, Sagal, Dossevi, Sacko, Rodallega ve Mesanovic yer aldı.

Bugün gerçekleşen antrenman sonrası sol kasığında ağrı hisseden Subotic ile tedavileri devam eden Pantilimon, Sakıb Aytaç ve Özgür Çek, Erzurum’a götürülmedi. Aytemiz Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Radoslaw Murawski ise cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Puan cetvelinin son iki sırasını paylaşan BB Erzurumspor ile Yukatel Denizlispor arasında yarın saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadı.