Teknik direktör Yanal, spor turizmi etkinliğinin konukları arasında – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Teknik direktör Yanal, spor turizmi etkinliğinin...

Teknik direktör Yanal, spor turizmi etkinliğinin konukları arasında

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ocak 2024 Cuma - 08:15Güncelleme: 5 Ocak 2024 Cuma - 08:15
Teknik direktör Yanal, spor turizmi etkinliğinin konukları arasında

A Milli Takım’ın yanı sıra, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerde görev yapan Denizlili teknik direktör Ersun Yanal, spor turizmi etkinliği WinterLeague Convention 2024’ün (WL Convention 2024) konukları arasında bulunuyor.

Dünyanın en büyük spor turizmi etkinliği olan WinterLeague Convention 2024’e (WL Convention 2024) sayılı günler kala, dev organizasyonda yer alacak isimlere yenileri ekleniyor.

Dünyanın turizm başkenti Antalya’nın cennet köşelerinden Belek’teki bir otelde 10-13 Ocak tarihleri arasında, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan etkinliğin önemli katılımcıları arasına, Türk futbolunun önemli portrelerinden Ersun Yanal, spor planlamacısı ve menajer Tan Kesler, deneyimli teknik adam Nedim Yiğit, Demba Ba, Christian Karembeu, Ioan Lupescu ve Stanislav Cherchesov da katıldı.

ŞAMPİYONLUK YAŞAMIŞ BİR İSİM: ERSUN YANAL

WL Convention 2024’ün bu yılki konukları arasında yer alan Ersun Yanal, futbolculuğundan çok teknik adamlık profiliyle başarı merdivenlerinin üst basamaklarına adını yazdıran bir isim. Futbol dünyamızın şampiyonluk onuru yaşayan teknik direktörlerinden Yanal, Fenerbahçe’nin 2013-2014 sezonunda elde ettiği zaferde imzası olan bir teknik adam.

A Milli Takım, Trabzonspor, Eskişehirspor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve Manisaspor’da görev yapan deneyimli teknik adam, şu sıralarda yorumculuk yapıyor.