Suat Arslanboğa, kararlarıyla Denizlisporluları isyan ettirdi – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Suat Arslanboğa, kararlarıyla Denizlisporluları isyan ettirdi

Suat Arslanboğa, kararlarıyla Denizlisporluları isyan ettirdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Eylül 2019 Pazar - 01:39Güncelleme: 1 Eylül 2019 Pazar - 01:39
Suat Arslanboğa, kararlarıyla Denizlisporluları isyan ettirdi

Yukatel Denizlispor, dokuz yıl aradan sonra döndüğü Süper Lig’e fırtına gibi girdi. İlk iki maçını kazanıp büyük sükse yapan yeşil-siyahlılar, üçüncü galibiyete ise Göztepe maçının hakemi suat arslanboğa’nın ters kararlarıyla ulaşamadı.

Ege derbisinde Göztepe ile Yukatel Denizlispor, İzmir’de karşı karşıya geldi. Bir tarafta ilk iki maçını kazanan konuk takım, diğer tarafta iki maçını da puansız kapatan ev sahibi takım vardı. Eh bir de Ege’nin derbisi olunca heyecan ve coşku doruğa çıktı.

GOLÜ İPTAL ETTİ

Sahaya 3’te 3 yapmak için çıkan yeşil-siyahlılar, bu hedefine yaklaştı da. 25’inci dakikada Göztepe defansı ile kalecisi Beto’nun anlaşmazlığında araya giren Rodella, topu kapıp filelere bıraktı. Ne var ki maçın hakemi Suat Arslanboğa, VAR odası ile diyaloğu sonrasında golü iptal etti.

PENALTI VE KIRMIZI KART

Arslanboğa, 70’inci dakikadaki bir pozisyona 75’inci dakikada penaltı vererek, karşılaşmaya bir kez daha damgasını vurdu. Soner Aydoğdu’nun şutunda top üstten aita gitti. B upozisyonda Lopes’in yanında olan Halil Akbunar, kendini yere bıraktı.

Oyun durduğunda VAR odası ile bağlantı kuran Arslanboğa, pozisyonu izledi ve geriye döndüğünde Halil Akbunar’ın topla oynama gibi bir şansı olmamasına rağmen penaltı noktasını gösterip, Lopes’i de ikinci sarı karttan soyunma odasına gönderdi.

STACKHOWİAK HAKEMİ DE DURDURDU

Penaltı atışını Göztepe’de Sonar Aydoğdu kullandı. İyi yer tutan Stackhowiak, gole izin vermezken, rakip takımdan sonra maçın hakemini de durdurdu.

Golsüz biten 90 dakikayla yeşil-siyahlılar, yenilmezliğini sürdürdü. Ancak galibiyet serisine ara vermek zorunda kaldı.