Recep Niyaz’dan kötü haber, bir ay sahalardan uzak kalacak – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Recep Niyaz’dan kötü haber, bir ay...

Recep Niyaz’dan kötü haber, bir ay sahalardan uzak kalacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mart 2020 Pazartesi - 11:13Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı - 08:45
Recep Niyaz’dan kötü haber, bir ay sahalardan uzak kalacak

Denizlispor’da sakatlar kervanına Recep Niyaz da katıldı. Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve arka adalesinde yırtık tespit edilen futbolcunun sahalardan bir ay uzak kalacağı öğrenildi.

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde ligde yeniden ritmini bulan Yukatel Denizlispor'un başı sakatlıklardan kurtulmuyor. Yeşil-siyahlılar, bu kez orta sahanın maostrosu Recep Niyaz'ı kaybetti.
Gençlerbirliği maçında girdiği ikili mücadele sonrası kendini yere bırakan futbolcunun yapılan kontrollerinde sağ ayak arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Denizlispor Kulüp Doktoru Ahmet Edremit futbolcunun en az bir ay sahalardan uzak kalacağını kaydetti.

Ligde 9'u ilk 11'de 15 maçta görev alan 25 yaşındaki futbolcu Teknik Direktör Uygun tarafından son üç maçta ilk 11'de görevlendirilmişti.

DENİZLİSPOR'UN BAŞI SAKATLIKLARLA DERTTE

Kadro derinliği bulunmayan Denizlispor’un başı sakatlıklarla dertte. Yeşil-siyahlı takımın devre arası transferi Ben Youssef'in yanı sıra, Hadi Sacko, İsaac Sackey, Zakarya Bergdich, Kibong MBamba ve kaleci Tolgahan Acar sakat futbolcular arasında bulunuyor.

Horozlarda sezon başından bu yana Rodallega, Zeki, Aissati, Barrow, Mustafa Yumlu, Tiago Lopes ve Onazi de sakatlıklar yaşadı.