Mustafa Yumlu: Önceliğimiz ligde kalmak – D20Haber
17.04.2024, Çarşamba
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Mustafa Yumlu: Önceliğimiz ligde kalmak

Mustafa Yumlu: Önceliğimiz ligde kalmak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Ocak 2020 Salı - 10:53Güncelleme: 7 Ocak 2020 Salı - 10:53
Mustafa Yumlu: Önceliğimiz ligde kalmak

Yukatel Denizlispor’un defans oyuncusu Mustafa Yumlu, önceliklerinin ligde kalmak olduğunu, bunun başarılması durumunda gelecekte takımı güzel günlerin beklediğini söyledi.

Antalya’da devam eden kampı ve yeşil-siyahlı takımdaki günlerini değerlendiren Mustafa Yumlu, geçtiğimiz sezon çok talihsiz bir sakatlık yaşadığını ve bu sakatlığın uzun sürdüğünü belirtti. Sakatlık sonrası dönüşlerin önemli olduğuna işaret eden Mustafa Yumlu, “İyi çalıştım, fedakarlıklar yaptım, acı çektim bu dönemde ama iyi şekilde geri döndüm. Sezon başında hazır durumdaydım ama maalesef eski hocamız beni fazla değerlendirmedi. Bazı maçlarda sonradan oyuna dahil oldum ama hoca beni düşünmedi. Mehmet hocanın gelmesiyle oynamaya başladım. Gayet iyi durumdayım. Hocanın bana katkısı çok, ona çok teşekkür ederim. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Saha içinde duruşum ve karakterimle yardımcı olmaya çalışıyorum, olduğumu da düşünüyorum.” dedi.

“İKİNCİ YARILAR ZOR GEÇER”

Lige iyi başladıklarını, ancak sonrasında bir düşüş yaşadıklarını kaydeden deneyimli futbolcu, “Yeni toplanan bir ekipte, lige yeni yükselen bir takımda böyle düşüşlerin olması normal. Ancak bizdeki düşüş biraz uzun sürdü. Mehmet hocanın gelişiyle birlikte takım olarak ve bireysel olarak iyi performans göstermeye başladık. Geldiği dönemde çok iyi maçlar çıkardık. Çok zor bir fikstüre denk geldik. Fenerbahçe, Beşiktaş, Alanyaspor, Sivasspor gibi bir periyottan iyi çıktığımızı düşünüyorum. 22 puan, lige yeni çıkan bir takım için iyi bir puan. Her zaman ikinci yarılar zor geçer ve bunun da farkındayız. İkinci yarıda bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Lige yeni çıkan bir takımın önceliği ligde kalmaktır. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz ama amacımız ligde kalmak. Bu sene Süper Lig’de kaldıktan sonra seneye bu takımı daha güzel günler bekliyor diye düşünüyorum. İnşallah da öyle olur. Kampımız da güzel geçiyor. Eksiklerimiz var, mutlaka gelecek olan oyuncular da vardır. Biz işimizi yapıyoruz, performansımızı yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz. Mütevazı bir takımız. Şehir olarak ve kulüp olarak çok güzel bir kulüp Denizlispor. Önü de açık. Bu ligde kaldığı sürece özellikle maddi anlamda şartları daha iyi olacaktır kulübün. Denizli’yi çok güzel şeyler bekliyor” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)