Yumlu: Büyük mücadele ve karakter ortaya koyduk – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Yumlu: Büyük mücadele ve karakter ortaya...

Yumlu: Büyük mücadele ve karakter ortaya koyduk

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2021 Pazar - 22:32Güncelleme: 31 Ocak 2021 Pazar - 22:33
Yumlu: Büyük mücadele ve karakter ortaya koyduk

Evinde ağırladığı Göztepe’yi 2-1’lik skorla geçen Yukatel Denizlispor’da Mustafa Yumlu maç sonrası yaptığı açıklamada, “Kazanmamız gereken bir maçı kazandık” dedi.

Yeşil-siyahlı futbolculardan Mustafa Yumlu, final niteliğinde bir maça çıktıklarını ve kazanmaktan başka çareleri olmadığını aktararak, şöyle konuştu: “İç sahada kazanamıyorduk, En büyük sıkıntımız buydu. Arkadaşlarımızın yüreğine sağlık, Gerçekten büyük mücadele, büyük karakter ortaya koyduk. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Bu gerçekten bizim için inanılmaz zor bir maçtı. Belki çok pozisyona giremedik, çok baskılı oynayamadık ama bugün önemli olan 3 puan almaktı ve onu aldık. Belki fazla pozisyona girmedik ama rakibimize de hiç pozisyon vermedik. Sadece duran toptan basit bir gol yedik. Allah'a şükürler olsun şansımız da yanımızdaydı.”

Hafta içi Trabzonspor'la deplasmanda karşılaşacakları hatırlatılan Yumlu, "Benim için duygusal. Benim doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim kulüp. Allah razı olsun, oranın ekmeğini yedim ama sonuçta oynadığım takım benim için en önemli olandır. Bugün Denizlispor forması giyiyorum." değerlendirmesinde bulundu.(AA)