Muhammed Üstek, Denizlispor yönetiminden istifa etti – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Muhammed Üstek, Denizlispor yönetiminden istifa etti

Muhammed Üstek, Denizlispor yönetiminden istifa etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ağustos 2021 Çarşamba - 16:28Güncelleme: 18 Ağustos 2021 Çarşamba - 17:48
Muhammed Üstek, Denizlispor yönetiminden istifa etti

Denizlispor genel kurulunun üzerinden henüz 15 gün geçti ve ilk istifa haberi geldi. Profesyonel futbol şubeden sorumlu başkan yardımcısı Muhammed Üstek, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Kulübün 2017-2018 yıllarında başkanlığını yapan Mustafa Üstek’in oğlu olan Muhammed Üstek, 3 Ağustos’ta yapılan genel kurulda seçilen Mehmet Uz başkanlığındaki yönetimde profesyonel futbol şubeden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev almıştı.

İstifasını sosyal medya hesabından duyuran Üstek, “Çok değerli Denizlispor taraftarları, bu şerefli görev şahsıma layık görüldüğünde yaşadığım sevinci ve takımıma olan sevdamı her platformda dile getirmeye gayret ettim. Ancak bunu herkes bilir ki, bu söylemlerimi asla ama asla şov için yapmadım. Geldiğimiz son noktada üzülerek belirtmek isterim ki, profesyonel futbol şubeden sorumlu başkan yardımcısı olarak yürüttüğüm görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Günlerce telefonlarına bile ulaşılamayan transfer yasağı listesinde bulunan kişilerden 650 bin TL’ye yakın indirim alarak tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paramızı korumaya çalıştım. Ek olarak, şu ana kadar yapılan ve son aşamada olan hiçbir transferle alakam ve tasarrufum yoktur. (teknik direktör dahil) Konuyla ilgili detaylı basın açıklamamı, kulübümüzün içinde bulunduğu durumu da göze alarak önümüzdeki hafta yapacağım” ifadelerini kullandı.