MKH Başkanı İbanoğlu: Bazı hakemler dinlendirilecek – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. MKH Başkanı İbanoğlu: Bazı hakemler dinlendirilecek

MKH Başkanı İbanoğlu: Bazı hakemler dinlendirilecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Kasım 2023 Pazartesi - 19:42Güncelleme: 27 Kasım 2023 Pazartesi - 19:42
MKH Başkanı İbanoğlu: Bazı hakemler dinlendirilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) Denizlili Başkanı Ahmet İbanoğlu, bazı hakemleri dinlendirme kararı aldıklarını açıkladı.

Hakem hataları gündemdeki yerini korurken ve kulüp başkanları tarafından yapılan eleştirilerilerin dozu giderek artarken MHK, bazı hakemlerin ilk yarı sonuna kadar dinlendirilmesi kararı aldı. Ancak hakemlerin isimleri henüz açıklanmadı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada İbanoğlu, “MHK olarak, hakem performanslarını her hafta dikkatle takip ettiğimizi ve bazı hakemlerimizi, ilk yarı sonuna kadar dinlendirme kararı aldığımızı, Aralık sonu yapılacak klasman değerlendirmelerinde bu analizleri dikkate alarak hareket edeceğimizi kamuoyu ile paylaşmak isterim” ifadelerini kullandı.

İbanoğlu, VAR kayıtlarıyla ilgili de “Diğer taraftan, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Vavacars Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine dair iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır. İtibar edilmemesini rica ederim” açıklamasını yaptı.