Özdilek: Minimum 4 oyuncu transfer etmek istiyoruz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Özdilek: Minimum 4 oyuncu transfer etmek...

Özdilek: Minimum 4 oyuncu transfer etmek istiyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ocak 2020 Cumartesi - 23:00Güncelleme: 4 Ocak 2020 Cumartesi - 23:00
Özdilek: Minimum 4 oyuncu transfer etmek istiyoruz

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ligin ikinci yarısı için en az 4 transfer yapmak istediklerini söyledi.

Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor’da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Deniz Biricik’in sunduğu Lig Arası programında soruları yanıtladı. Denizlispor’un lige iyi başladığını ancak 3. haftadan sonra ivmenin düşüşe geçtiğini ve teknik direktör değişikliği neticesinde göreve geldiğini hatırlatan Özdilek, “Lige yeni yükselen bir takım için 22 puan iyi bir puan ama yeterli değil. Dış sahadaki performansımızı iç sahada yansıtamadık” dedi.

“TRANSFERLERİN KATKI YAPMASI ÖNEMLİ”

Devre arası transfer dönemi hakkında da konuşan Özdilek, “Devre arası transferleri takımlar için zordur. Oynayan oyuncuyu bulmak, size katkı verecek futbolcuyu tercih etmek sabırlı ve sakin geçirmeniz gereken bir süreç. Son bir aydır bununla ilgili yoğun bir çaba harcıyoruz. Özellikle sportif direktörümüz Burak Özsaraç’ın hem ligi bilmesi hem de eski sporcu olması neticesinde ciddi görüşmelerimiz oldu. Minimum 4 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Ne kadar erken katabilirsek o kadar avantajımıza olacaktır. En iyi ve sağlıklısını yapmaya çalışıyoruz. Aldığımız oyuncuların da takıma katkı yapması çok önemli. Böyle oyuncu almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“EKSİKLİKLERİMİZ VAR”

Mevkisel olarak eksiklerinin olduğunu dile getiren Özdilek, “Kulüpten ayrılan oyuncularımız oldu. Dolayısıyla stoperde ciddi eksiğimiz var. Buraya bir veya iki takviye yapacağız. Orta saha ile sol kanada da takviye yapmak istiyoruz. Sol kanatta oynayan Zakarya’nın geri dönüşü ligin ikinci yarısının ikinci ya da üçüncü haftasını bulacak. Muhakkak oraya bir takviye yapmak istiyoruz. Minimum 4 tane oyuncu transfer edersek en azından ikinci yarıya daha sağlıklı başlarız diye düşünüyorum” diye konuştu.