Mahallemde Maç Var’da şampiyon Tekkeköy Gökpınar oldu – D20Haber
23.06.2024, Pazar
25 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Mahallemde Maç Var’da şampiyon Tekkeköy Gökpınar...

Mahallemde Maç Var’da şampiyon Tekkeköy Gökpınar oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mayıs 2024 Cuma - 12:47Güncelleme: 17 Mayıs 2024 Cuma - 12:47
Mahallemde Maç Var’da şampiyon Tekkeköy Gökpınar oldu

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mahallemde Maç Var Futbol Turnuvası’nın şampiyonu, final maçında Yenişehir’i 2-1 yenen Tekkeköy Gökpınar oldu.

Gençleri zararlı alışkanlıklardan korumak, mahalleler arasındaki dayanışma ve bir araya gelme duygularını pekiştirmek amacıyla İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen Mahallemde Maç Var Turnuvası sona erdi.

Final maçında Tekkeköy Gökpınar ile Yenişehir takımları karşı karşıya geldi. Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Tamer Karayay, Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek, Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu ve Denizlispor’un eski teknik direktörü Mesut Bakkal da izledi.

Haberin DevamıReklam




Maçın hakem triosunda ise FIFA kokartlı hakemlerden Bahattin Şimşek, Murat Tuğberk Curbay ve Gökhan Bilir yer aldı. Uzatmalara giden mücadelenin bitimine saniyeler kala Tekkeköy Gökpınar, bulduğu golle rakibi Yenişehir’i 2-1 yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon takımın futbolcuları kupa ve madalyalarını Vali Ömer Faruk Coşkun’un elinden aldı. Turnuvanın ikincisi Yenişehir’e ise kupa ve madalyalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu verdi.

Turnuvanın üçüncüsü Sümer’e kupa ve madalyalarını 11. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Tamer Karayay ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hıdır Ayçiçek verdi.

Turnuvayı 4. tamamlayan Cumhuriyet takımına da kupa ve madalyaları Denizli Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri tarafından verildi.

DENİZLİ (İHA)