Maç sırasında stat çevresinde taraftar toplanması yasaklandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Maç sırasında stat çevresinde taraftar toplanması...

Maç sırasında stat çevresinde taraftar toplanması yasaklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2020 Çarşamba - 14:05Güncelleme: 17 Haziran 2020 Çarşamba - 14:49
Maç sırasında stat çevresinde taraftar toplanması yasaklandı

Denizli İl Spor Güvenlik Kurulu, coronavirüs önlemleri kapsamında, futbol karşılaşmaları sırasında statların çevresinde taraftar toplanmasına yasak getirdi.

İl Spor Güvenlik Kurulu, yaptığı toplantıda, futbol maçlarında coronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemleri gözden geçirdi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada, COVID 19 salgını nedeniyle futbol müsabakalarında alınacak güvenlik önlemleriyle ilgili olarak İçişler Bakanlığının gönderdiği 4 Haziran 2020 tarihli yazısı anımsatılarak, şöyle denildi:

“İlimizde yapılacak olan futbol müsabakalarının öncesi, esnası ve sonrasında, takım karşılama, uğurlama, kutlamalar için tesislere gidilmesine, protesto etme ve benzeri amaçlarla taraftar gruplarının toplanmasına, salgının yayılmasına sebebiyet verebilecek kalabalıkların oluşmasına, Denizlispor ve diğer Süper Lig takımı taraftarlarının veya taraftar gruplarının stadyum çevresinde veya ilimizin muhtelif toplanma alanlarında toplanmalarına, 2019-2020 Futbol Sezonu sonuna kadar hiç bir suretlemüsaade edilmeyecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”