Kızılcabölükspor, Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Kızılcabölükspor, Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere...

Kızılcabölükspor, Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2021 Pazar - 17:10Güncelleme: 7 Kasım 2021 Pazar - 17:37
Kızılcabölükspor, Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı

Denizli’nin TFF 3. Lig’deki temsilcisi Kızılcabölükspor, sahasında Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldı.

Bu sezon kötü bir grafik çizen ve galibiyet hasreti 11 maça çıkan mekik, alt sıralardan uzak kalmak isteyen Darıca Gençlerbirliği’ni konuk etti. Öne geçtiği maçta daha sonra kalesinde 2 gol gören sarı-kırmızılı takım, bir puanı son 10 dakikada kurtardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 18: Ali'nin defansın arkasına gönderdiği nefis pasta kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Kaan plase bir vuruşla fileleri havalandırdı. 1-0

DAKİKA 21: Özgür'ün kullandığı serbest vuruşta ön direkte iyi yükselen Mehmet Kaan’ın kafala kaleye gönderdiği top, az farkla auta gitti.

DAKİKA 33: Vedat'ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Kaan, vuruşunu yaptı. Ancak, kaleci Ali Alper, topu kornere çelerek, gole izin vermedi.

DAKİKA 39: Konuk takımın atağında Metin'in pası ile altı pas içinde topla buluşan Fatih, fileleri havalandırdı. 1-1

DAKİKA 54: Halil İbrahim'in ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Furkan, kaleci Muzaffer'in müdahalesi ile yerde kaldı ve maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Furkan topu köşeden filelerle buluşturdu: 1-2

DAKİKA 80: Adem'in pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Kaan, plase bir vuruşla skora denge getirdi: 2-2

STAT: Kızılcabölük Semt

HAKEMLER: Melis Özçiğdem, Yusuf Doğan, Serkan Öksüz

KIZILCABÖLÜKSPOR: Muzaffer Sarıibrahim, Tevfik Şanver (Mehmet Akif Şerifoğlu ‘59), Yunus Emre Karakaya, Ali Aydın, Vedat Saygı, Anıl Yıldırım, Özgür Kedikli (Can Bayırkan ’59)), Alpay Eroğlu (Mustafa Altun ‘46), Adem Aydın, Kıvanç Salihoğlu (Furkan Şamil Çetin ‘59), Mehmet Kaan Türkmen

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ : Ali Alper Doğan, Fahrettin Bıyıklı, Sefa Tunç (Furkan Akın ’78)), Fatih Şerifoğlu, Nebi Tiryakioğlu (Faik Kartal Duran ‘60), Erdem Dikbasan, Metin Güler, Halil İbrahim Şagar (Yusuf Bildik ‘71), Alperen Can, Ender Alkan, Furkan Safi (İbrahim Çağrı Oğuz ‘71)

GOLLER: Mehmet Kaan Türkmen Dk 18 ve 80 (Kızılcabölükspor) -Fatih Şerifoğlu Dk 39, Furkan Safi Dk 54 (P) (Darıca Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: Anıl Yıldırım, Muzaffer Sarıibrahim, Adem Aydın, Kıvanç Salihoğlu, Mehmet Akif Şerifoğlu (Kızılcabölükspor) - Alperen Can (Darıca Gençlerbirliği)