Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan’dan eleştirilere yanıt – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan’dan eleştirilere yanıt

Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan’dan eleştirilere yanıt

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Aralık 2022 Cuma - 16:53Güncelleme: 2 Aralık 2022 Cuma - 16:53
Kızılcabölükspor Başkanı Kaplan’dan eleştirilere yanıt

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup ekiplerinden Kızılcabölükspor'un Başkanı Ersen Kaplan, kendisine ve takıma yönelik eleştirilere "Bizden daha iyisini yapacağına inanan varsa buyursun gelsin. Hiçbir zorluk çıkarmayacağım" yanıtını verdi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen Kaplan, takımın yok olmasına razı olmadıkları için aday olduklarını, o dönemde takımın rengi, ismi ve maçlarını yaptığı yerle ilgili değişiklik yapılmayacağını açıkladıklarını söyledi.

Kaplan, taraftarın tepkisine dikkat çekerek, "Ne yazık ki verdiğimiz sözlerden birinden vazgeçeceğiz. Kızılcabölük'te maçları oynamaktan vazgeçecek durumdayız. Kendi evimizde deplasmanda gibi oluyoruz" dedi.

Taraftarın sert ve acımasız tepkiler verdiğini ifade eden Kaplan, şöyle konuştu:

"Sosyal medyadan taraftarlar linç etmeye çalışıyor. 'Başkan para vermiyor, buraya reklam için geldi' diyorlar. Sportif başarının gelmediğini kabul ediyoruz. Kadro mühendisliğinde başarı sağlayamadık. BAL zor bir lig. Buradaki eleştirileri kabul ediyorum. Bana 'Haysiyetin, onurun, şerefin varsa istifa et' diyenler oluyor. Bunlar zoruma gidiyor. Bizden daha iyisini yapacağına inanan varsa buyursun gelsin. Hiçbir zorluk çıkarmayacağım. Biz her şeye rağmen ikinci yarıda yapacağımız transferlerle ligde kalacağız."

DENİZLİ (AA)