Mersin’den Denizlispor açıklaması: Başkan adaylığım söz konusu değildir – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Mersin’den Denizlispor açıklaması: Başkan adaylığım söz...

Mersin’den Denizlispor açıklaması: Başkan adaylığım söz konusu değildir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2021 Pazar - 22:22Güncelleme: 17 Ocak 2021 Pazar - 22:32
Mersin’den Denizlispor açıklaması: Başkan adaylığım söz konusu değildir

Yukatel Denizlispor Kulübü Başkanlığı için ismi geçen Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, “Şu an için başkanlık adaylığım söz konusu değildir” açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada ve kulislerde yeşil-siyahlı kulüp başkanlığına aday olacağı ifade edilen, bugün de Denizlispor Basın Sözcüsü Yavuz Cinkaya’dan “Başkanlık için 2-3 gündür bir isim var ve hatta Turgay Mersin adı geçiyor. Turgay ağabey bizim zaten sosyal hayatta görüştüğümüz bir ağabeyimiz. Eğer böyle bir konu varsa, bugün, yarın açıklama yapılırsa Denizlispor için menfaati olabilecek bir durum” çağrısı yapılan iş insanı Turgay Mersin, bu açıklamaya yanıt verdi.

“SEÇİLMİŞ YÖNETİM KURULU VAR”

Yazılı açıklamasında, “Son günlerde sosyal medyada benimle ilgili Denizlispor Kulübü başkanlık adaylığı haberleri çıkmaktadır. Şu an için başkanlık adaylığım söz konusu değildir. Beni bu göreve layık gören taraftar ve Denizlispor sevenlerine teşekkür ederim” ifadesini kullanan Mersin, şunları kaydetti:

“Yıllarca Denizlispor yönetiminde görev aldım, hiç bir zaman hizmetten kaçmadım. Üstte de belirttiğim gibi şu an için adaylığım söz konusu değildir.

Şu anda seçilmiş bir yönetim kurulu vardır. Bu yönetim kuruluna destek çıkmamız gerekir. Çünkü Denizlispor, Denizli'nin önemli bir markasıdır.

Bütün Denizlispor taraftarları ve iş insanlarının özellikle bugünlerde takıma ve yönetim kuruluna destek çıkmasını arzu etmekteyim. Denizlispor inşallah herkesin desteği ile ligde kalacak ve üst sıralarda yerini alacaktır.”