Horozkentspor, Süper Lig için final oynayacak – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Horozkentspor, Süper Lig için final oynayacak

Horozkentspor, Süper Lig için final oynayacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:44Güncelleme: 8 Mayıs 2023 Pazartesi - 16:45
Horozkentspor, Süper Lig için final oynayacak

Denizli’nin kadın futbolundaki temsilcisi Horozkentspor, playf off grubunda Şırnak Belediyesi Nuh Spor’u yenerek, finale yükseldi. Yeşil-siyahlılar, Süper Lig için çıkacağı final maçında Doğuş Grup Gold Gaziantep Asya Spor ile karşılaşacak.

TFF Kadınlar 1.Ligi’ni 5 sırada tamamlayıp play off grubuna kalan Horozkentspor, Samsun’da oynadığı karşılaşmada Şırnak Belediyesi Nuh Spor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yenerek adını finale yazdırdı.

Denizli’nin altın kramponlarını finale taşıyan golleri 28. dakikada Mira, 38. dakikada Huriye ve 60. dakikada Anna kaydetti.

KIRAÇ: YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Horozkentspor Teknik Direktörü Osman Kıraç, oyuncuların özverili mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Kıraç, “Zor olacağını bildiğimiz ve iyi hazırladığımız bir maçtı. Kızlarımız kendilerine inandıkları sürece yenemeyeceğimiz bir takım yok. Süper lig yolunda adımızı finale yazdırdığımız için mutluyuz. Emeklerimizin karşılığını görmek güzel. Süper Lig için bir maç, final maçımız kaldı. Final tarihine kadar iyi hazırlanıp Asya’yı da yenerek inşallah önümüzdeki yıl Süper ligde mücadele etmek istiyoruz” dedi

FİNALDEKİ RAKİP DOĞUŞ GOLD GAZİANTEP ASYA SPOR

Horozkentspor, Kadınlar Süper Ligi’ne çıkabilmek için finalde TFF Kadınlar 1. Ligi’ni 2. sırada tamamlayan Doğuş Grup Gold Gaziantep Asya Spor ile karşılaşacak.