Fenerbahçe Başkanı Koç’dan MHK Başkanı İbanoğlu’na tepki – D20Haber
01.05.2024, Çarşamba
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Fenerbahçe Başkanı Koç’dan MHK Başkanı İbanoğlu’na...

Fenerbahçe Başkanı Koç’dan MHK Başkanı İbanoğlu’na tepki

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Kasım 2023 Pazar - 18:04Güncelleme: 5 Kasım 2023 Pazar - 18:05
Fenerbahçe Başkanı Koç’dan MHK Başkanı İbanoğlu’na tepki

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Merkez Hakem Kurulunun (MHK) Denizlili Başkanı Ahmet İbanoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi, “omurgasız” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe sahasında ezeli rakibi Trabzonspor’a 3-2 yenilerek, bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Bu maçın ardından yapılan Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında Ali Koç, gündeme dair açıklamalar yaptı.

NTV’nin haberine göre, geçen hafta Türk futbolunda ilginç olaylar yaşandığını, Çaykur Rizespor ve Pendikspor maçlarıyla ilgili sıkıntıları olduğunu söyleyen Koç, "Hocamız İsmail Kartal'ın PFDK'ya sevk edilmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Onun arkasında o kadar çok bilgiler, belgeler var ki artık yeter dedik. Biz bunu değiştirmek için görev süremizin kalan bölümünde bu iş için şampiyonluk kadar mücadele edeceğimizi belirtmiştir. Devlete, TFF'ye, her yere çağrı yapıyoruz; kimse kılını kıpırdatmıyor. Fenerbahçe olarak bu mücadeleyi sonuna kadar yapacağız” dedi.

MHK BAŞKANI İBANOĞLU’NA TEPKİ

Futbola uzun yıllar hakem ve gözlemci olarak hizmet veren MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’nu sert bir dille eleştiren Koç, “MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun karakteri zayıf, omurgasız. Bu bir gerçek, yorum değil, bu bilgi. Bu arkadaş mevki, makam seviyor. Onun için verilen her görevi yerine getirir. O da Ege Bölgesi'nden, Denizlili. Kim bunun başı kardeşim. Tolga Özkalfa ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.