Denizlispor’un içler acısı hali: Futbolcular kaçtı, tesislerin doğal gazı kesildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’un içler acısı hali: Futbolcular kaçtı,...

Denizlispor’un içler acısı hali: Futbolcular kaçtı, tesislerin doğal gazı kesildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Haziran 2021 Perşembe - 14:52Güncelleme: 10 Haziran 2021 Perşembe - 14:58
Denizlispor’un içler acısı hali: Futbolcular kaçtı, tesislerin doğal gazı kesildi

Denizlispor küme düşmekle kalmadı, Ali Çetin kulübü içler acısı bir duruma sürükledi. Takımın tamamına yakını alacaklarını gerekçe göstererek kulübü terk ederken, bu kez tesislerin doğal gazının borç nedeniyle kesildiği bilgisi geldi.

Süper Lig’den düşen Denizlispor’da sorunlar bitmiyor. Geçtiğimiz hafta başkan adayı çıkmadığı için genel kurulunu gerçekleştiremeyen yeşil siyahlılarda, parasızlık yeni sorunları beraberinde getirdi.

Denizlispor profesyonel takımın yanı sıra U19 Akademi takımının da kullandığı Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nin doğal gazı kesildi. Uzun süredir doğal gaz faturasının ödenmediği, bu nedenle görevlilerin geçtiğimiz hafta doğal gazı kestikleri ortaya çıktı. Ligleri devam eden akademi takımına doğal gaz olmayışı nedeniyle bir haftadır yemek verilemediği belirtildi. Ayrıca antrenmanlarını bu tesiste sürdüren genç futbolcuların sıcak su olmadığı için duş alamadıkları öne sürüldü.

Paraları ödenmediği için çok sayıda futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı feshederek takımdan ayrıldığı Denizlispor’da Özer, Oğuz, Muhammet, Özgür Çek, Veton Tusha, Hüseyin Altıntaş ve Abdülkadir Sünger dışında futbolcu kalmadı.

Transfer yasağı da gelen yeşil siyahlı kulübün transfer tahtasını açabilmek için şimdilik 17,5 milyon lira ödemesi gerektiği kaydedildi. Bazı eski alacaklıların haciz kararı aldıkları fakat transfer yasağı getirmedikleri de belirtiliyor.