Denizlispor’un Burdur kampı başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’un Burdur kampı başladı

Denizlispor’un Burdur kampı başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Temmuz 2022 Cuma - 12:56Güncelleme: 15 Temmuz 2022 Cuma - 13:40
Denizlispor’un Burdur kampı başladı

Denizlispor’un Burdur’da yapacağı 10 günlük kamp başladı. Yeşil-siyahlılar, kamp döneminde 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Sezon hazırlıklarına 25 Haziran’da kulübün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde başlayan Denizlispor, çalışmaların ikinci etabı için Burdur’a gitti. Bugün başlayan kamp, 25 Temmuz’a kadar sürecek.

Yeşil-siyahlılar, hazırlık döneminin gözden geçirilmesi ve eksikliklerin belirlenmesi için de 10 günlük kamp döneminde 5 hazırlık karşılaşması yapmayı planladı.

KULÜP BAŞKANI UZ’DAN AÇIKLAMA

Öte yandan, Denizlispor kulübü Başkanı Mehmet Uz, yaptığı açıklamada, Burdur'da başlayan sezon öncesi kampın çok yararlı geçeceğine ve takımın lige en hazır şekilde gireceğine inandığını söyledi. Uz, "Takımımız 20 gündür tesislerimizde yoğun bir çalışma temposu ile hazırlıklarını sürdürdü. Hem hocamızla hem mevcut kadromuzla yolumuza devam edecek olmamız büyük avantaj. Geçen sezona sıkıntılarla başlamıştık. Ancak bu sezon erkenden aldığımız tedbirler, yaptığımız plan ve programlarla sezona erken başlayan takımlardan biri olduk. Burdur'da yapacağımız kamp ve oynayacağımız hazırlık maçlarıyla sezona en iyi şekilde başlayacağımıza inanıyorum. Takımımızın çalışmalarından memnunum" dedi.