Denizlispor’un belini sakat ve cezalı futbolcular büküyor – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’un belini sakat ve cezalı futbolcular...

Denizlispor’un belini sakat ve cezalı futbolcular büküyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Haziran 2020 Çarşamba - 11:49Güncelleme: 17 Haziran 2020 Çarşamba - 11:49
Denizlispor’un belini sakat ve cezalı futbolcular büküyor

Yukatel Denizlispor, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Recep Niyaz’dan sonra Onazi de sakatlanırken, kırmızı kart cezalısı Zeki Yavru da bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 28. haftasında 20 Haziran Cumartesi günü Denizli Atatürk Stadında saat 21.00’de Beşiktaş’ı konuk edecek olan Yukatel Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına bu akşam saatlerinde Haluk Ulusoy Tesislerinde yapacağı idmanla devam edecek

MÜZMİN SAKAT ONAZİ

Trabzonspor'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Ogenyi Onazi’nin bu problemi Denizlispor'da da sürüyor. Sakatlık nedeniyle fazla süre alamayan Onazi, Sivasspor maçında oyuna ikinci yarıda girdi ve sahada sadece 13 dakika kalabildi. Onazi’nin çekilen MR’ında arka adalesinde küçük bir yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan oyuncu 2-3 hafta forma giyemeyecek.

SACKEY VE RECEP DE YOK

Geçen hafta antrenman sırasında topuğunda ezilme meydana gelen Recep Niyaz da Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek. Bu futbolcunun da tedavisi devam ediyor.

Bir süre önce bağırsak ameliyatı geçiren Isaac Sackey de bir başka eksik. Bu futbolcunun takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.

ZEKİ YAVRU CEZALI

Sivasspor maçında kırmızı kart gören Zeki Yavru ise, tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiğinden Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Bu arada 3'er sarı kartı olan Hugo Rodallega ve Oğuz Yılmaz, yeşil siyahlı takımın ceza sınırındaki futbolcuları.