Oscar: Transfer konusu ligde kaldıktan sonra belli olur – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Oscar: Transfer konusu ligde kaldıktan sonra...

Oscar: Transfer konusu ligde kaldıktan sonra belli olur

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Temmuz 2020 Pazar - 12:33Güncelleme: 12 Temmuz 2020 Pazar - 12:34
Oscar: Transfer konusu ligde kaldıktan sonra belli olur

Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen Oscar Estupinan, transferi ile ilgili olarak "Ligde kalmaya odaklandım. Ligde kaldıktan sonra her şey belli olur" açıklamasını yaptı.

Yeşil-siyahlı takıma kritik maçlarda attığı gollerle katkıda bulunan Kolombiyalı forvet Oscar Estupinan, şu anda Denizlispor’un hedeflerine konsantre olduğunu söyledi. Bu sezon çalıştığı 3 teknik adam ile de iyi anlaştığını belirten Oscar, "Benim aslında hepsiyle iyi anlaştığımı söylemem lazım. Çünkü baktığınız da hepsiyle gol attım ve hepsiyle de anlaştım. Futbollarını ve felsefelerini anladım. Bana bir sürü şey kattılar. Hepsi ayrı ayrı bu daha iyi, bu daha kötü diyemem çünkü gruba da kattıkları çok şey var. O yüzden şu ya da bu diyemiyorum. Hepsiyle aram iyiydi. Hepsiyle gol attım, atabildim, oynayabildim. Bu konuda işim çok rahat" ifadelerini kullandı.

"BU KULÜBÜN HEDEFLERİNE GÖRE KONSANTRE OLDUM"

Yeşil-siyahlı takımda kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki futbolcunun Denizlispor'a transferi ile ilgili sorulan soruya ise, "Geldiğim günden beri herkes bana çok iyi davrandı. Takımdaki çalışanlar, futbolcular hepsi çok iyi davrandı. Şehir bana ‘hoş geldin’ dedi. Taraftarlarımız gösterdiği sevgi dolu hareketleri, sözler beni çok mutlu etti ama şöyle söylemem lazım; bu kulüplerin arasında çözülmesi gereken olay. Ben şu anda tamamı ile bu kulübün hedeflerine göre konsantre oldum. Bu da ligde kalmak, ligde kaldıktan sonrada zaten her şey belli olacak. Bir karar da alınır" yanıtını verdi.

“TRABZONSPOR’UN SAVUNMACILARI ZORLADI”

Kolombiyalı golcü, kendisini en çok zorlayan savunmacıların Trabzonspor’da olduğunu belirterek, "Trabzonspor’un iki tane stoperi öne çıkıyor bu durumda çünkü ikisinin de hem deneyim olarak hem de yetenek olarak çok üst düzey olduğunu düşünüyorum. Onların çok iyi olduğunu düşündükten sonra zaten onlara karşıda ne kadar zorlandığımı da hissettim" dedi.

"O GÜN ÇOK MUTLU OLMUŞTUM"

Denizlispor’da en unutamadığı anı anlatan Oscar, "Çok anım var ama özellikle taraftarımızın olduğu dönemlerde Rizespor maçımız vardı. Rizespor maçına oyuna girdikten hemen sonra ilk dokunduğum topla gol atmıştım. Onların desteğini, enerjisini hissetmiştim. Sanırım unutamadığım gol bu olabilir çünkü maçı da kazanmamızı sağlamıştı o gün çok mutlu olmuştum" diye konuştu.

DENİZLİ (İHA)