Murawski: Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık, hevesli ve sabırsızız – D20Haber
10.05.2024, Cuma
14 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Murawski: Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık,...

Murawski: Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık, hevesli ve sabırsızız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ağustos 2019 Perşembe - 02:26Güncelleme: 22 Mayıs 2021 Cumartesi - 15:34
Murawski: Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık, hevesli ve sabırsızız

Yukatel Denizlispor, Süper Lig'in ilk haftasında konuk edeceği Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-siyahlı takımın Polonyalı futbolcusu Murawski, yarın oynayacakları zorlu maça hazır olduklarını söyledi.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas ve top kapma çalışması yaptı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yeni transferlerden Polonyalı orta saha oyuncusu Radoslaw Murawski, yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti.

Galatasaray maçı için sabırsızlandıklarını dile getiren Murawski, "İlk maçımızı Galatasaray'a karşı oynayacağız. Hem karakter olarak hem de sahada gayet iyi bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Hevesli ve sabırsızız" diye konuştu.

Denizli temsilcisinin bir diğer yeni transferi Sedat Şahintürk de verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi. Galatasaray mücadelesinin önemine değinen Sedat, "Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Galatasaray maçı çok önemli. Taraftarlarımız bize büyük destek verecektir. Taraftarlarımızın desteğini arkamıza alıp en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koyacağız." değerlendirmesinde bulundu.

DENİZLİ (AA)