Cenk Gönen: Hakan Hoca’yla istikrar yakaladık – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Cenk Gönen: Hakan Hoca’yla istikrar yakaladık

Cenk Gönen: Hakan Hoca’yla istikrar yakaladık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mart 2021 Çarşamba - 13:12Güncelleme: 10 Mart 2021 Çarşamba - 17:52
Cenk Gönen: Hakan Hoca’yla istikrar yakaladık

Yukatel Denizlispor’un tecrübeli eldiveni Cenk Gönen, Hakan Kutlu ile istikrar yakaladıklarını belirterek ligin üst sıralarına çıkmayı hedeflediklerini ifade etti.

Süper Lig’in 30. haftasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Denizlispor’da hazırlıklar sürüyor. Basın mensuplarına açıklama yapan kaleci Cenk Gönen, Denizlispor’un kendisi için ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Deplasmandaki maçlardan da puanlar almayı arzuladıklarını kaydeden Gönen, ligin üst sıralarına tırmanmayı hedeflediklerini söyledi.

“İSTİKRAR YAKALADIK”

Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun takımın başına gelmesiyle istikrar yakaladıklarını aktaran Gönen, “Hakan hocamızın gelişiyle iç sahada iyi bir istikrar yakaladık. Puan tablosunda bulunduğumuz yer nedeniyle deplasmandan da bir şeyler getirmeliyiz. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor ve inancımız da var. İyi bir atmosferde yakaladık. İç sahadaki puanları dış sahaya da yansıtmak zorundayız. Bunu yapabilecek yetenek ve kaliteye sahibiz. Denizlispor benim için önemli bir camia. Göztepe’den 16 yaşında Denizli’ye transfer olmuştum. Kariyerimdeki yükselişin ilk adımlarını Denizli’de attım. Ben de sahaya çıktığımda ve takım içinde en iyi desteği vermeye çalışıyorum” dedi.

DENİZLİ (İHA)