Denizlispor’dan sert açıklama: Bu kulüpte işi olmamıştır, olmayacaktır da – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’dan sert açıklama: Bu kulüpte işi...

Denizlispor’dan sert açıklama: Bu kulüpte işi olmamıştır, olmayacaktır da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2020 Pazartesi - 16:44Güncelleme: 27 Nisan 2020 Pazartesi - 16:45
Denizlispor’dan sert açıklama: Bu kulüpte işi olmamıştır, olmayacaktır da

Geçen hafta sözleşmesini tek taraflı fesheden kaleci Adam Stackhowiak’ın “3 aylık maaşımı alamadım” sözüne yanıt veren Yukatel Denizlispor, “Kulübümüzü, arkadaşlarını bir iki aylık alacağı gecikti diye yüz üstü bırakıp giden futbolcuların bu kulüpte işi olmamıştır, olmayacaktır da” dedi.

Geçen hafta 3 aylık alacağını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı fesheden Polonyalı eldiven Adam Stackhowiak’ın sosyal medya üzerinden yaptığı “Ocak, şubat, mart ayı maaşlarımı alamadığımdan dolayı yasal hakkımı kullandım” açıklamasına Denizlispor’dan yanıt geldi.

“ÖDEME SIKINTISI YAŞANDIĞI DOĞRUDUR”

Polonyalı file bekçisinin “Ben geçen sezon altı ay maaş alamadığımda da ayrılabilirdim ama yapmadım” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Denizlispor yönetimi, “Stackhowiak’ın ‘geçen sezon da 6 aylık alacağımı alamadım’ açıklaması asılsızdır. Geçen sezon belli dönemlerde futbolculara ödeme sıkıntısı yaşandığı doğrudur ancak bu ödemeler daha sonra yapılmıştır. Bunu yanı sıra, oyuncularla yapılan görüşmeler sonucunda mümkün olduğu kadar yüksek prim verilerek bu mağduriyetleri en aza indirilmeye çalışılmıştır. Geçen sezon 6, bu sezon da 3 olmak üzere toplam 9 ay alacaklı olduğu gibi bir sonuç ortaya çıkarmış, bu da yanlış anlaşılmaları gündeme getirmiştir. Böyle bir durum söz konusu değildir” dedi.

“ŞAMPİYONLUK PRİMİ ÖDENDİ”

Adam Stackhowiak’ın açıklamalarını büyük bir üzüntüyle okuduklarını belirten yeşil siyahlı yönetim, “Ocak ayından 3 bin Euro, Şubat ve Mart ayı alacağı bulunmaktadır. Mart ayının büyük kısmında da maçların oynanmadığı göz önüne alındığında durum daha net ortaya çıkacaktır. Geçen sezonun şampiyonluk primi alacağı tamamen ödenen oyuncu, sezon bitmemiş olmasına rağmen 25 maç oynaması halinde sözleşme gereği ödenecek bonusu da istemiştir” denildi.

“ARKADAŞLARINI YÜZÜSTÜ BIRAKAN FUTBOLCULARIN KULÜBÜMÜZDE YERİ OLMAMIŞTIR”

Bir futbolcuyla bu şekilde polemiklere girme arzusu ve isteği içinde olmadığımız bilinmelidir diyen Denizlispor yönetimi, “Ancak, doğruların da kamuoyu ve taraftarlarımız tarafından bilinmesinde yarar görüyoruz. Bugüne kadar şeffaf yönetim konusunda taviz vermedik, bundan sonra da vermeyeceğiz. Şu da bilinmelidir ki; kimse bu kulübün üstünde değildir. Bu zor dönemde kulübümüzü, hocalarını, birlikte kader birliği yaptığı arkadaşlarını bir iki aylık alacağı gecikti diye yüz üstü bırakıp giden futbolcuların bu kulüpte işi olmamıştır, olmayacaktır da” ifadelerini kullandı.