Denizlispor’dan Darri ve Aissati açıklaması – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’dan Darri ve Aissati açıklaması

Denizlispor’dan Darri ve Aissati açıklaması

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2022 Cuma - 16:58Güncelleme: 4 Mart 2022 Cuma - 17:36
Denizlispor’dan Darri ve Aissati açıklaması

Sosyal medyada, Ismail Aissati ve Brahim Darri’nin kadro dışı bırakıldıkları yönündeki paylaşımlar üzerine Altaş Denizlispor’dan açıklama geldi. Kulüp Başkanı Mehmet Uz, paylaşımların gerçeği yansıtmadığını, her iki oyuncunun da takımla birlikte çalışmalarını sürdürdüğü ifade etti.

Bazı sosyal medya hesaplarında Ismail Aissati ve Brahim Darri’nin kadro dışı bırakıldığı yönünde paylaşımlar yapılmasının ardından, yeşil-siyahlı kulüpten açıklama yapıldı. Her iki oyuncunun takımla birlikte antrenmanlara çıktığı ve iddiaların asılsız olduğu belirtildi.

“KADRO DIŞI BIRAKMA DÜŞÜNCEMİZ OLMADI”

İki oyuncunun da kulüp için çok değerli olduğunu ifade eden Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, “Ismail Aissati ve Brahim Darri kendilerini ispat etmiş, hem özel yaşantıları hem de kulübümüze verdikleri hizmetlerle örnek oluşturan oyunculardır. Her iki oyuncumuzla ilgili ne teknik heyetimiz ne de biz yönetim kurulu olarak kadro dışı bırakmak gibi bir düşüncede hiç olmadık. Çünkü iki oyuncumuz da bunu gerektirecek bir söylem, tutum veya davranış içerisinde hiç bulunmadılar. Aissati ve Darri, diğer oyuncularımız gibi bizim için çok değerlidir ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da takımımıza büyük katkılar sağlayacaklardır. Kadro dışı bırakıldıkları yönünde bazı sosyal medya hesaplarında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. İki oyuncumuz da antrenmanlarda yer almakta ve takımla birlikte çalışmalarını sürdürmektedirler” dedi.

“KADRODA OLUP OLMAYACAKLARI TEKNİK EKİBİN KARARI”

Darri ve Aissati’nin maçlarda kadroda yer alıp almayacaklarına teknik ekibin karar verdiğini dile getiren Uz, “Taraftarlarımızdan ricam; böyle durumlarda kulübümüzün resmi hesaplarından yapılacak açıklamalara itibar etmeleridir” dedi.