Yukatel Denizlispor, düşme potasının dışında kalabilmek için Rize’de kritik bir maça çıtacak. Uzun süredir sakatlık ve cezalılar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan yeşil-siyahlılara rahat nefes aldıran ise, coronavirüs testlerinin negatif çıkması oldu.
Sivasspor ve Beşiktaş yenilgileriyle ligde yeniden sıkıntılı sürece giren Yukatel Denizlispor, 29’uncu haftayı Rize deplasmanında geçirecek. Ligde kalma adına iki takım açısından da kritik önem taşıyan maçın hazırlıklarını tamamlayan yeşil-siyahlılar, özel uçakla Trabzon’a gidecek ve karayoluyla Rize’ye geçecek.
SACKEY KAMP KADROSUNDA
Son çalışmasını bu akşam Rize’de yapacak olan Horozlar, Babillon Otel’de maç saatini beklemeye başlayacak. Sakatlıkları bulunan Recep Niyaz ve Ogenyi Onazi ile kart cezalıları Zeki Yavru ve Oğuz Yılmaz kadroda yer almadı. Bağırsak operasyonu sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Isaac Sackey ise kamp kadrosuna alındı.
18 KİŞİLİK KADRO
Yeşil-siyahlıların Çaykur Rizespor maçı kafilesinde Tolgahan Acar, Hüseyin Altıntaş, Ismail Aissati, Alihan Kalkan, Hugo Rodallega, Hadi Sacko, Kibong Mbamba, Tiago Lopes, Muhammet Özkal, Mustafa Yumlu, Olcay Şahan, Oscar Estupinan, Özgür Çek, Radoslaw Murawski, Isaac Sackey, Sedat Şahintürk, Syam Ben Youssef ve Zakarya Bergdich yer aldı.
COVID-19 TESTİ NEGATİF ÇIKTI
Öte yandan, geçen hafta karşılaştığı Beşiktaş’ta iki futbolcunun coronavirüs testlerinin pozitif çıkmasıyla sıkıntılı günler yaşayan yeşil-siyahlılara iyi haber geldi. Çaykur Rizespor maçı öncesinde COVID-19 testine alınan futbolcularda pozitif bulguya rastlanmadı.