Denizlispor’da kupa maçı hazırlıkları tamamlandı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da kupa maçı hazırlıkları tamamlandı

Denizlispor’da kupa maçı hazırlıkları tamamlandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Aralık 2019 Çarşamba - 12:49Güncelleme: 18 Aralık 2019 Çarşamba - 12:49
Denizlispor’da kupa maçı hazırlıkları tamamlandı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın Altınordu ile karşılaşacak olan Yukatel Denizlispor hazırlıklarını tamamladı.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde sabah yapılan antrenmana kupa maçı kadrosunda yer alan oyuncular katılırken, kadroda bulunmayan oyuncular günü izinli geçirdi. Teknik direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan çalışma ısınma çalışması ile başlayıp, top kapma çalışmasıyla sona erdi.

Kupa maçı öncesi takımda eksik futbolcu bulunmazken, Trabzonspor maçında hafif bir sakatlık geçiren Zakarya Bergdich’in durumu çekilecek MR sonrasında belli olacak.

Denizli Atatürk Stadında saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı Bursa bölgesinden Cihan Aydın yönetecek. Yardımcılıklarını da Ata Yıldırım ve Hakan Karabalcak yapacak.

Yukatel Denizlispor-Altınordu Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında, Denizli Atatürk Stadı’nın kale arkası tribünleri kapalı olacak. Kombine biletlerin geçersiz olacağı karşılaşmanın bilet fiyatları; Kapalı Tribün 20 TL, Maraton Tribün 10 TL olarak satışa sunuldu.