Denizlispor’da Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da Hakan Kutlu ile yollar...

Denizlispor’da Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2021 Pazar - 15:40Güncelleme: 19 Nisan 2021 Pazartesi - 13:06
Denizlispor’da  Hakan Kutlu ile yollar ayrıldı

Yukatel Denizlispor’da geciken ayrılık. Ligin bitmesine kısa bir süre kalması ve takımın kurtulması mucizelere bağlı olmasının ardından Hakan kutlu ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Kulüp başkanı Ali Çetin, istifayla ilgili açıklama yapmak yerine “Bu konuları Ali Fırat ve Uğur Coşkun’la konuşun” demeyi tercih etti.

Denizlispor’da ikinci kez görev alan ve ilkinde olduğu gibi bu kez de başarısız bir dönem geçiren teknik direktör Hakan Kutlu, Yukatel Denizlispor ile yollarını ayırdı. Kutlu'nun yönetiminde Denizlispor çıktığı 13 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik almış, 7 kez de mağlubiyet yaşadı.

ÇETİN'İN GARİP TAVRI

Bu gelişme üzerine aradığımız kulüp başkanı Ali Çetin ise ilginç tavrıyla dikkati çekti. Takımın iyi sonuçlar aldığında hemen her konuda açıklama yapan Çetin, bu kez “Bu konuları benimle değil Ali Fırat ve Uğur Coşkun’la konuşun” demeyi tercih etti.

“Siz kulüp başkanısınız ve bir ayrılık iddiası var” anımsatmamız üzerine “Bu telefonu günde 300 kişi arıyor, herkese cevap vermek zorunda değilim” karşılığını verdi. Bir gazeteci olarak aradığımızı tekrar anımsatmamız üzerine “Gazeteci olabilirsiniz. Siz beni, ben sizi tanıyor olabilirim. Size kimlere aramanız gerektiğiniz söyledim” ifadelerini kullandı.

FIRAT: TAZMİNAT SÖZ KONUSU DEĞİL

Bu arada, futbol şubeden sorumlu asbaşkan Ali Fırat, konuyla ilgili “Hakan Kutlu istifasını yönetimimize sundu. Görüşmenin ardından istifası kabul edildi” açıklamasını yaptı. “Tazminat ödenecek mi?” sorumuza Fırat, “Hayır, ödenmeyecek. İstifa etmiştir” yanıtını verdi.

Fırat, hafta içinde deplasmanda oynanacak Ankaragücü maçına altyapı hocaları nezaretinde çıkılacağını da söyledi.