Denizlispor’da futbolculara 1,5 milyon lira ödendi – D20Haber
27.05.2024, Pazartesi
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da futbolculara 1,5 milyon lira ödendi

Denizlispor’da futbolculara 1,5 milyon lira ödendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2020 Cumartesi - 12:47Güncelleme: 18 Nisan 2020 Cumartesi - 21:35
Denizlispor’da futbolculara 1,5 milyon lira ödendi

Lige verilen ara nedeniyle ekonomik olarak zor bir dönem geçiren Yukatel Denizlispor'da Başkan Ali Çetin futbolcularına 1,5 milyon lira ödeme yaptı.

Ekonomik olarak zor günler geçiren Yukatel Denizlispor, liglere verilen arada gelirlerinin önemli bir bölümünü kaybetti. Buna karşın Başkan Ali Çetin evlerine kapanan futbolcularına harçlık dağıttı.

Gelirleri duran yeşil siyahlılar dün futbolculara toplam 1,5 milyon liralık ödeme gerçekleştirdi. Başkan Ali Çetin, “Sınırları zorladık. Kaynak oluşturduk. Futbolcularımızın bu zor süreçte hem morallerini yükseltmiş olduk hem de ihtiyaç duyduklarını düşünerek bu ödemeyi gerçekleştirdik” diye konuştu.

Haberin DevamıReklam




Federayondan para gelmediğini yineleyen Başkan Ali Çetin, “Önümüzdeki hafta oyuncularımıza 2 milyon daha dağıtmayı planlıyoruz. Tüm yönetim olarak kaynak oluşturmaya çalışıyoruz. Personel maaşlarımızı da ödedik” diye konuştu. Her kulübün can derdine düştüğünü söyleyen Başkan Çetin, “Herkes can derdinde. Bu dönem tüm kulüpleri olağanüstü zorluyor. Ayakta kalmaya çalışıyoruz” dedi.