Denizlispor’da Amed maçı hazırlıkları – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’da Amed maçı hazırlıkları

Denizlispor’da Amed maçı hazırlıkları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ağustos 2023 Salı - 13:14Güncelleme: 22 Ağustos 2023 Salı - 13:14
Denizlispor’da Amed maçı hazırlıkları

Denizlispor, Diyarbakır deplasmanında karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyet maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Bülent Ertuğrul, Denizli’ye puanla dönmek ve lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Denizlispor, sezona deplasmanda oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçıyla başlayacak. Yeşil-siyahlı takımın futbolcuları, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

İlk haftada grubun güçlü takımlarından biri ile karşılaşacaklarını ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul, transfer yasağı sebebiyle altyapı oyuncularının ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edeceklerini, Gökhan Süzen ve Emre Sağlık'la yeniden anlaşarak iki tecrübeli oyuncunun kadroda tutulduğunu söyledi.

Sezon için 20 Haziran'da topbaşı yaptıklarını, ancak kamp yapma imkanı bulamadıklarını kaydeden Ertuğrul, “Kendi tesislerimizde yaptığımız hazırlıklarda hem fiziksel hem teknik taktik çalışmaların yanı sıra, genç oyuncularımızın eksiklerini tespit ederek bunları minimize etmenin çabası içinde olduk. Genel olarak tüm oyuncularımın çalışma isteği, istediklerimizi yapma ve gayretlerinden memnunum" dedi.

Amed Sportif Faaliyetler maçında hedeflerinin mutlak puan olduğunu ifade eden Ertuğrul, "Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan bir takımla karşılaşacağız. Zor bir deplasman. Elimizden geleni yaparak sahadan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Bu maçtan istediğimizi alarak ayrılırsak, lige moral açısından da iyi bir başlangıç yapmış olacağız. Bu da sonraki haftalara olumlu yansıyacaktır. Denizlispor teknik heyeti ve futbolcu kadrosuyla artık kendi evlatlarından oluşan bir takım oldu. Taraftarlarımızdan istediğimiz, bu takıma özellikle de kendi bünyesinden çıkan gençlere bugüne kadar verdikleri desteği sezon boyunca sürdürmeleridir” diye konuştu.

Denizlispor'da Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.