Denizlispor’a sponsorundan 150 bin avro daha geldi – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor’a sponsorundan 150 bin avro daha...

Denizlispor’a sponsorundan 150 bin avro daha geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Nisan 2020 Perşembe - 12:13Güncelleme: 2 Mayıs 2020 Cumartesi - 14:05
Denizlispor’a sponsorundan 150 bin avro daha geldi

Yukatel firması, ana sponsoru olduğu Denizlispor’a desteğini sürdürüyor. Sponsor şirket, gelecek sezon yapacağı ödemeden mahsup edilmek üzere yeşil-siyahlı kulübe 150 bin avro ödemede bulundu.

Tüm dünyada etkisini sürdüren coronavirüs salgını, birçok sektör gibi sporu da olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Özellikle mali konularda büyük sıkıntıların yaşandığı bu dönemde, Yukatel Denizlispor Kulübünün en büyük destekçisi yine ana sponsoru oldu. Yukatel, sponsorluk anlaşması gereği gelecek sezon ödenmesi gereken bedelin 150 bin avrosunu daha ödedi.

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, küresel bir etki oluşturan pandemi nedeniyle birçok alanda sıkıntılı süreçler yaşandığını belirterek, “Yukatel Denizlispor ailesi olarak bu zorlu zamanlarda kenetlenerek, çözüm odaklı ilerlememiz takımımızın geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Yukatel’in gücü, Yukatel Denizlispor’un bu süreçten en iyi şekilde çıkacağını taahhüt eder. Ayrıca en büyük destekçilerimiz olan değerli Denizlili hemşehrilerim ile birlikte üstün gayretleriyle çaba sarf eden Kulüp Başkanımız Sayın Ali Çetin, yönetim kurulu üyeleri, tüm ekip arkadaşlarımız ve futbolcularımıza,  sağlıklı günler, esenlikler dilerim” dedi.

Kulüp Başkanı Ali Çetin ise, Yukatel’in ilk günden beri hem maddi hem manevi desteğini esirgemediğini belirterek, “Küresel salgın sebebiyle spor tarihinde yaşanmamış günler yaşıyoruz. Maçların oynanmadığı bir dönemde gelirin olması da mümkün değil. Bu kritik süreçte sponsorumuz olan Yukatel yine yanımızda durmaya ve destek vermeye devam ediyor. Kıymetli dostum, arkadaşım Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Karataş memleketine ve hemşehrilerine destek vermeyi bu zor günlerde de sürdürüyor. Kendisine ve tüm Yukatel Ailesine yönetim kurulum ve tüm Denizlispor camiası adına teşekkür ediyorum. Bu birliktelik ve dayanışma bizi daha büyük başarılara taşıyacaktır” diye konuştu.