Denizlispor, Tuzlaspor’a 4-2 yenildi – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Tuzlaspor’a 4-2 yenildi

Denizlispor, Tuzlaspor’a 4-2 yenildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2022 Pazar - 17:53Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar - 17:53
Denizlispor, Tuzlaspor’a 4-2 yenildi

Denizlispor, ligde tutunma adına büyük önem taşıyan maçta adeta harakiri yaptı. Rakibini rahatlatan yeşil-siyahlılar, 4-2’lik yenilgiyle kendini de ateşe attı.

Hani “6 puanlık maç” denilir ya, öyle bir 90 dakikaya çıktı iki takım. Denizlispor kazanırsa kendini üst sıralara atacak. Tuzlaspor kazandığında ise tehlike bölgesinin hayli üzerine çıkıp rahatlayacak. İşte böylesine önemli karşılaşmaya mental olarak daha iyi hazırlandığı görülen konuk takım iyi başladı ve ilk 45 dakikaya da 2 gol sığdırdı. İkinci yarıda da istediği oyunu sergileyen konuk takım maçın son bölümlerini 10 kişi oynamasına rağmen, ikinci yarıya da 2 gol sığdırdı.

Denizlispor’da ise Kocaelispor deplasmanında alınan 5-1’lik muhteşem galibiyette ortaya konulan futboldan eser yoktu. Defansta gedikler veren, Ezeh’i durdurmakta zorlanan yeşil-siyahlılar, hücum hattında da çoğalamadı. Bunun sonucunda da ilk yarıda rakip kalede 44.dakikada karambol dışında pozisyon bulamadı. İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliğiyle başlayan Mesut Bakkal, şok golle sonuç almak istedi ama bu planı da tutmadı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 4: Sol kanattan gelişen atakta, Ezeh’in kale sahasına çıkardığı topa Kadeem Harris’e dokunmak kaldı. O da onu yaptı: 0-1

DAKİKA 13: Ezeh, taşıdığı topu alda at diye Ahmet’in önüne bıraktı. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcu zor olanı yapıp meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.

DAKİKA 44: Gökhan Süzen’in kullandığı korner atışında cezase sahası karıştı. En son Emre Sağlık, vuruşunu yaptı. Ancak top kalecide kaldı.

DAKİKA 45: Ahmet’in pasında topla buluşan Çekdar Orhan, vuruşunu yaptı. Üst direkten dönen topu iyi takip eden Lamine Diack filelere yolladı: 0-2

DAKİKA 50: Gökhan Süzen’in korner atışında Hakan Çinemre kafayla dokundu. Yan direğin dibine çarpan top autu buldu.

DAKİKA 52: Kadeem Harris, adeta elini kolunu sallaya sallaya Denizlispor kalesine sokuldu. Vuruşunda Abdülkadir’in çeldiği topu defans kornere atarak tehlikeye savuşturdu.

DAKİKA 55: Ahmet, frikik atışında nefis bir vuruşla topu Denizlispor kalesine bıraktı: 0-3

DAKİKA 70: Ezeh’in pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sedat Şahintürk vuruşunu yaptı, Abdülkadir topu kornere çeldi.

DAKİKA 72: Korner atışında Denizlispor defansının seyrettiği topa Rotman, çok sert vurdu. Üst direğe çarpan top auta gitti.

DAKİKA 77: Lopes’in ortasında pozisyonu iyi takip eden Bekir Böke kafayla topu filelere gönderdi: 1-3

DAKİKA 82: Özer Özdemir, kaliciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunu yaptı. Emre gole izin vermedi.

DAKİKA 85: Sedat Şahintürk’ün ileriye gönderdiği topu ayağından kaçıran Hakan Çinemre Ezeh’i kaleciyle karşı karşıya bıraktı. Günün etkili ismi de bu ikramı golle sonuçlandırdı: 1-4

DAKİKA 90+3: Korner atışında Hakan Çinemre topu kafayla filelere gönderdi: 2-4


STAT: Atatürk

HAKEMLER: Adem Cinek, Sezgin Çınar, Suat Güz

A.DENİZLİSPOR: Abdülkadir Sünger, Emre Sağlık (Lopes ’45), Hakan Çinemre, Schwechlen, Gökhan Süzen (Oğuz Yılmaz ’72), Muhammed Gönülaçar (Özer Özdemir ’45), Djedje, Aissati, Mayi (Beki Turaç ’72), Mustafa Çeçenoğlu (İlhan Depe ’45), Ömer Şişmanoğlu

TUZLASPOR: Emre, Posmac, İsmail, Erhan, Ferhat, Lamine Diack, Rotman, Kadeem Harris, Ahmet Sedat Şahintürk ’60), Çekdar Orhan (Safa ’70), Ezeh (Kulakov ’88)

GOLLER: Bekir Böke ’77, Hakan Çinemre ‘90+3 (A.Denizlispor) - Kadeem Harris ‘4, Lamine Diack ’45, Ahmet ’55, Ezeh ‘85 (Tuzlaspor)

K.KART: Kadeem Haris (Tuzlaspor)

S.KART: Aissati, Hakan Çinemre, Djedje (A.Denizlispor) - Ferhat (Tuzlaspor)