Denizlispor, Tuzlaspor’a 3-0 yenildi – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Denizlispor, Tuzlaspor’a 3-0 yenildi

Denizlispor, Tuzlaspor’a 3-0 yenildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Kasım 2021 Cuma - 22:00Güncelleme: 7 Kasım 2021 Pazar - 12:06
Denizlispor, Tuzlaspor’a 3-0 yenildi

Altaş Denizlispor, İstanbul deplasmanında Tuzlaspor’a maçın son dakikalarında yediği gollerle 3-0 yenildi.

Büyük bölümü sis altında oynanan ve yer yer görüş mesafesinin çok kısaldığı maçta yeşil-siyahlılar, ilk dakikalarda üstün olan rakibini durdurdu. Ardından oyunu orta saya yıkarak kalesini tehlikeden uzak tuttu. Ancak rakip kalede gol pozisyonu bulmaktan da uzak kaldı.

Aynı oyun anlayışını ikinci yarıda da sürdüren Denizlispor, ne var ki maçın son bölümünde kalesinde peş peşe goller gördü ve sahadan puansız ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

DAKİKA 10: Tuzlaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Bardhi, vuruşunu yaptı. Stachowiak'dan dönen meşin yuvarlağı bu kez Tayfun şutladı, ancak üstten auta gitti.

DAKİKA 14: Ev sahibi takımın hızlı gelişen atağında Samet ceza sahası içinde topla buluştu. Vuruşunda meşin yuvarlak direkten geri geldi.

DAKİKA 69: Tayfun’un ceza sahası dışından kaleye gönderdiği topu Stachowiak, iki hamlede kontrol etti.

DAKİKA 76: Denizlispor atağında Mustafa Çeçenoğlu’nun sert şutunda kaleci Mikulic, topu kornere çeldi.

DAKİKA 85: Sedat Şahintürk’ün ceza sahasına gönderdiği topu Rahmi Anıl, Bardhi’ye aktardı. Bu futbolcu da golü atmakta zorlanmadı: 1-0

DAKİKA 87: Bardhi’nin pasında defansın gerisinde topla buluşan Rahmi Anıl, Stachowiak’ı da çalımlayıp meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 2-0

DAKİKA 90+4: Kutay’ın pasında Ahmet Yazar, girdiği pozisyonu golle sonuçlandırdı: 3-0

STAT: Vefa

HAKEMLER: Turgut Doman, Serdar Diyadin, Anıl Usta

TUZLASPOR: Mikulic, Samet Asatekin, İsmail Konuk, Rotman, Ferhat Öztorun, Posmac, Sedat Şahintürk  (Onat Kutay '90), Tayfun Aydoğan, Bardhi (Diack '88), Selçuk Alibaz (Ahmet Yazar ’68), Safa Kınalı (Rahmi Anıl Başaran ’75)

A.DENİZLİSPOR: Stachowiak, Özer Özdemir, Oğuz Yılmaz, Erdal Akdarı, Gökhan Süzen, Muhammet Gönülaçar (Muğdat Çelik '89), Djedje (Onazi ’72), Aissati, Mayi, İlhan Depe (Darri ’61), Ömer Şişmanoğlu (Mustafa Çeçenoğlu ’61)

GOLLER: Bardhi ’85, Rahmi Anıl ’87, Ahmet Yazar ‘90+4

S.KART: Oğuz Yılmaz (A.Denizlispor)