Turhan: Deplasmanda 1 puan bizim için iyi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Turhan: Deplasmanda 1 puan bizim için...

Turhan: Deplasmanda 1 puan bizim için iyi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Ekim 2021 Pazar - 17:06Güncelleme: 3 Ekim 2021 Pazar - 17:08
Turhan: Deplasmanda 1 puan bizim için iyi

TFF 1. Lig’de konuk olduğu B. Boluspor ile golsüz berabere kalan Denizlispor’da, Teknik Sorumlu Bulut Turhan, deplasmanda alınan bir puanın kendileri için iyi sayılacağını söyledi.

Ligin 8. haftasında B. Boluspor’a konuk olan Denizlispor’da, Teknik Sorumlu Bulut Turhan maç sonu açıklamalarda bulundu. İlk yarıda iyi oynadıklarını kaydeden Turhan, “İki devreli bir maç oldu. İlk yarıda biz daha iyi oynadık. Baskılıydık. İyi mücadele ettik. İkinci yarının başlarında Boluspor daha iyi oynadı. Oyuna hakimdi. İkinci yarının sonlarına doğru dengeyi sağladık. Gol pozisyonlarına da girdik. Dengeli bir maçtı” dedi.

"TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"

İki takımında 3 puanı alabileceği bir karşılaşma olduğunu dile getiren Turhan, “Her iki takım da 3 puan alabilirdi. Bizim deplasmanda alınan 1 puan iyi sayılır. Milli maç arası var. O arayı iyi değerlendirip sonraki maçlara daha iyi hazırlanmak istiyoruz. Denizlispor iyi yolda. Takım oturuyor. Daha iyi oynamaya başladık. Bundan sonra mazeretimiz yok. Artık iyi maçlar oynayıp sonuca gideceğimiz kanaatindeyim. Milli maç sonrası orta sıralara tırmanacağız. Takımımıza güveniyoruz” diye konuştu. (İHA)