Koşukavak’tan futbolculara tebrik – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Koşukavak’tan futbolculara tebrik

Koşukavak’tan futbolculara tebrik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 19:09Güncelleme: 23 Aralık 2020 Çarşamba - 19:09
Koşukavak’tan futbolculara tebrik

Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, 2-1 kazandıkları BB Erzurumspor maçının ardından, "Böyle zorlu bir deplasmandan bu kadar kısa zaman içerisinde organize olup, iki maçtan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

Süper Lig’in 14. haftasında Kazım Karabekir Stadyumunda maçta Yukatel Denizlispor deplasman da BB Erzurumspor’u 2-1’le geçti.

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak,"Oyundan önce iki takımın da alt tarafta olması oyunun zorluk derecesini yükselteceğini tahmin ediyordum. Zor bir deplasmandı. Bu deplasman içerideki Alanya galibiyetinden sonra daha da önem arz etti. Erzurumspor kadrosu çok derin, özellikle ikinci ve üçüncü bölgede çok ciddi derinlikleri var, oyuna müdahale edebilecek oyuncuları güçlü. Bizim de kadro derinliği anlamında biraz problemlerimiz var. Oyunun başından sonuna kadar böyle gideceğini hesap ediyordum. 2-0'dan sonra ikinci yarı çok baskı yedik, 2-1’den sonra da baskı vardı. Orada kontratak vardı. Golü atsaydık belki de maç bitmiş olacaktı. Böyle zorlu bir deplasmandan bu kadar kısa zaman içerisinde organize olup, iki maçtan 6 puan alan oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah Denizlispor için sonu iyi olur" şeklinde konuştu.

ERZURUM (İHA)