Uygun: Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Uygun: Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum

Uygun: Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2020 Salı - 01:19Güncelleme: 16 Haziran 2020 Salı - 01:20
Uygun: Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor'da, Teknik Direktör Bülent Uygun, "Güçlü bir takıma karşı neredeyse pozisyon vermeden 1-0 mağlup olsak da oynadığımız oyundan, göstermiş olduğumuz mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum" dedi.

Haftanın kapanış maçında sahadan 1-0'lık yenilgiyle ayrılan Y.Denizlispor'da Teknik Direktör Bülent Uygun basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Müsabakanın 45. dakikasında talihsiz bir kırmızı kart gördüklerini belirten Uygun, "Öncelikle futbol adına güzel şeyler yapmaya çalıştık. 45. dakika da yaşadığımız talihsiz bir kırmızı kart olayından sonra iki periyotlu oyun taktiğini değiştirmiş, oyun stilini değiştirmeye çalışan ve maçın gidişatına göre de bir çok oyun anlayışını sahaya yansıtmaya çalışarak maçı kendi lehimize çevirebilmek için mücadele ettik. Yaklaşık 3-4 tane de gol pozisyonuna girmemize rağmen golle sonuçlandıramadık” dedi.

Önemli oyuncuların sakatlığının yanısıra Recep Niyaz'ında olmamasının oyun planlarını çok zorladığını ifade eden Uygun, “Girdiğimiz gol pozisyonları, bu kadar güçlü bir takıma karşı neredeyse pozisyon vermeden 1-0 mağlup olsakta oynadığımız oyundan, göstermiş olduğumuz mücadeleden dolayı futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sivasspor'a da başarılar diliyorum. Bu ligin 3. ve 16 haftadır içeride yenilmiyorlar, bu da önemli başarı. Zaten takımları da başarılı, o yüzden onlara da maçlarında başarılar diliyorum "diye konuştu.

SİVAS (İHA)