Prosinecki: Takımımız kaliteli, iyi bir sezon geçireceğiz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Prosinecki: Takımımız kaliteli, iyi bir sezon...

Prosinecki: Takımımız kaliteli, iyi bir sezon geçireceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Eylül 2020 Çarşamba - 08:29Güncelleme: 10 Eylül 2020 Perşembe - 13:37
Prosinecki: Takımımız kaliteli, iyi bir sezon geçireceğiz

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, geçen yıldan iyi bir kadroya sahip olduklarını, buna yeni transferlerinde eklendiğini ve iyi bir sezon geçireceklerini söyledi.

Süper Lig'in ilk haftasında 12 Eylül Cumartesi günü Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak Yukatel Denizlispor'da hazırlıklar devam ediyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan teknik direktör Robert Prosinecki, lig için hazır olduklarını, yeni oyuncuların adaptasyon sürecinin devam ettiğini ancak onların da çok iyi çalıştığını belirtti.

İzmir’deki Ege derbisinden iyi bir sonuçla dönmek istediklerini kaydeden Prosinecki, "Geçen yıl iyi bir sezon geçiren Göztepe takımı var ve bu yıl birkaç futbolcusu gitti, yeni gelen futbolcuları var. Onlar da aslında baktığınızda belirli bir sistemle oynayan bir takım. Biz de iyi hazırlandık. Zor bir maç olacak, kolay olmayacağını biz de biliyoruz ama iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz" dedi.

“1-2 POZİSYONA ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR”

Prosinecki, geçen seneden iyi bir kadrolarının olduğunu, buna Mesanovic, Bakalorz, Sagal gibi oyuncuları eklediklerini belirterek, "Kaliteleri ile kadromuza güç katacak futbolcular. Biz aslında genel olarak baktığımızda 1-2 pozisyonda daha arayışımız devam ediyor. Ama şu andaki kadro kaliteden çok memnunum. Takımın çok kaliteli olduğundan ve çok iyi bir sezon geçireceğimizden eminim" diye konuştu.

Herkese farklı bir Denizlispor göstermek istediklerini kaydeden Prosinecki, "Ofansif top oynayabilen bir Denizlispor sahada olacak. Öyle bir kaliteye de sahibiz açıkçası. Ama her maç belki olmayabilir bu ofansif ama genel olarak bizim yansıtmak istediğimiz kaliteli futbol, kaliteli oyuncular, kendini belli eden bir Denizlispor göstermek istiyoruz ligde" ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (AA)