Bakkal: Şu andaki durum iç açıcı değil – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal: Şu andaki durum iç açıcı...

Bakkal: Şu andaki durum iç açıcı değil

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Eylül 2022 Pazar - 09:14Güncelleme: 11 Eylül 2022 Pazar - 09:15
Bakkal: Şu andaki durum iç açıcı değil

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligdeki durumlarının iş açıcı olmadığını, ancak bu dönemi atlatacaklarını söyledi.

Yeşil-siyahlı takımın teknik patronu Mesut Bakkal, Sakaryaspor’a 2-1 kaybettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, maça iyi başlayan tarafın kendilerinin olduğunu, ancak basit gollerin sonucu belirlediğini ifade etti.

İlk yarıda, geriden oyun kuran Sakaryaspor'u durdurmayı başardıklarını kaydeden Bakkal, "Talihsiz iki gol yedik. Çok ucuz goller yiyoruz. Yapılan mücadeleye sahadaki duruşa yakışmadı. Bu kadar iyi mücadele ettiğiniz maçtan puanla dönmemiz gerekiyordu" değerlendirmesinde bulundu.

Takımdaki eksiklere ve transfere yapılamamasına değinen Bakkal, mevcut kadronun korunarak lige devam edildiğini belirtti.

Toparlanacaklarına inandıklarını söyleyen Bakkal, "Sıkıntılı bir dönem ama hem ben hem de camia olarak, atlatacağımızı düşünüyorum. İnşallah devre arasında transfer açma olayı gerçekleşir ve daha güçlü, iyi şekilde mücadele etmeye başlarız. Şu andaki durum tabii ki iç açıcı değil" diye konuştu.