Bakkal: Son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal: Son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz

Bakkal: Son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Ocak 2022 Cuma - 12:47Güncelleme: 28 Ocak 2022 Cuma - 13:21
Bakkal: Son dakikaya kadar vazgeçmeyeceğiz

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maddi nedenlerden dolayı kulübün transfer yapma olanağı bulunmadığını, ancak mevcut kadroyla maçın son dakikasına kadar vazgeçmeyen bir mücadelenin içinde olacaklarını belirtti.

Yeşil-siyahlı kulüpte teknik adam olarak ikinci kez görev alan Mesut Bakkal, düzenlediği basın toplantısıyla camiaya seslendi. “Doğduğum, doyduğum çok şeyler kazandığım şehre geldim. Eşimin, kızlarımın hepsinin doğduğu yere geldim. Şu anda Denizlispor’un geldiği noktada, tercih etmek, ayırt etmek gibi düşüncelerim olmadığı gibi, seve seve ve inanarak geldim” diyen Bakkal, şöyle devam etti:

Denizlispor’un bana kazandırdıklarına bakarak, benim şu anda buraya gelmem, bence ufak bir ayrıcalık. Denizlispor varsa, Denizli şehri varsa benim için gerisi teferruattır. Süper Lig’de kalmak isteyen, TFF 1.Lig’de yarışmak isteyen kulüplerin tekliflerine rağmen, kulübümün zor günündeki bu teklifine hayır diyemezdim. Kendime, ekibime, futbolcularıma, Denizli’nin futbol kültürüne inanıyorum.”

“BEN ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM”

Denizli’yi düşündüğü için görevi kabul ettiğini söyleyen Bakkal, “Herkes açısından, kariyer açısından risk olarak düşünülse de bunları değil, Denizli kentini düşünme zamanıydı. Ben üstüme düşeni yaptım, yapmaya devam edeceğim. Taraftarlarımızdan aynı şeyi bekliyorum. Futbolcularımıza her maçın son dakikasına kadar destek olmalarını rica ediyorum. Sadece sonuçlara değil, 90 dakika boyunca ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp çalışmadığına bakmasını rica ediyorum” dedi.

“TRANSFER YAPMA ŞANSIMIZ YOK”

Kulübün içinde bulunduğu maddi sorunlara dikkat çeken deneyimli teknik adam, “Uyanık olduğumuz her dakikayı, enerjimizi, bilgimizi, Denizlisporumuzu 1.Ligde tutmak için harcayacağız. Kadromuz bu ve transfer yapma şansımız yok. Taraftarımız yanımızda olmazsa başarılı olma şansımız çok ama çok azalır. Desteğe, sahip çıkılmaya ihtiyacımız var. Fikstür zor. Rakiplerimize gidiyoruz, puanımız belli. Ama üst üste 2-3 galibiyet bizi farklı yerlere taşıyacaktır. Harika bir söz vardır ‘Yenildiğinde değil, vazgeçtiğinde kaybedersin’ diye, Yenilebiliriz ama son maçın son dakikasına kadar vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.