Bakkal, sakatlıklardan dert yandı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal, sakatlıklardan dert yandı

Bakkal, sakatlıklardan dert yandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2022 Perşembe - 12:52Güncelleme: 29 Eylül 2022 Perşembe - 12:52
Bakkal, sakatlıklardan dert yandı

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kadro darlığına bir de sakatlıkların eklendiğini, bu nedenle ideal kadro oluşturma konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını belirtti.

Altaş Denizlispor, yaptığı antrenmanla Erzurumspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü. Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı devam eden Mayi katılmazken, Djedje ve Özer Özdemir takımdan ayrı olarak fizyoterapist nezaretinde çalıştı.

Erzurumspor maçı için cumartesi günü İstanbul’a gidecek olan ve pazar günü Eyüpspor Tesisleri’ndeki çalışmayla maç hazırlıklarını tamamlayacak olan yeşil-siyahlı takımda, Mayi ve Djedje kadroda yer almayacak. Tedavisi devam eden Özer Özdemir'in ise durumu maç günü belli olacak.

BAKKAL’DAN ERZURUMSPOR MAÇI AÇIKLAMASI

Denizlispor’un teknik patronu Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, "Özellikle yaşadığımız sakatlıklar sebebiyle ideal bir kadro oluşturma konusunda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Kadro darlığı dolayısıyla hem maç içinde hamle şansımız hem de rotasyon yapma imkanımız çok kısıtlı" dedi.

Milli maçlar nedeniyle verilen bir haftalık arada iyi çalıştıklarını kaydeden Bakkal, "Bundan önceki haftalarda ortaya koyduğumuz mücadeleyi biraz daha üst seviyelere çıkarır ve bireysel hataları minimuma indirirsek, istediğimiz puan ya da puanlarla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Ligde her puanın büyük önemi var. Erzurum deplasmanında elimizden geleni sahaya yansıtmak ve puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.