Bakkal: İyi başlayıp kötü bitirdik – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal: İyi başlayıp kötü bitirdik

Bakkal: İyi başlayıp kötü bitirdik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ağustos 2022 Cumartesi - 20:38Güncelleme: 28 Ağustos 2022 Pazar - 10:57
Bakkal: İyi başlayıp kötü bitirdik

Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Manisa deplasmanında iyi başladıkları karşılaşmayı kötü bitirdikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Denizlispor’un bu sezon ligdeki ilk gollerini attığı karşılaşmada Manisa Futbol kulübü’ne 3-2 yenilmesi camiada üzüntü yarattı. Bireysel hatalarla kaybedilen maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, hatalı gollerin takımın gardını düşürdüğünü belirtti.

Bakkal, kendileri açısından ilginç bir maç olduğunu, iyi başlayıp öne geçtikleri, daha sonra yakaladıkları pozisyonlarda golleri bulup farkı açabilecekleri bir karşılaşmayı yedikleri hatalı gollerle kaybettiklerini ifade etti.

Hatalı gollerle takımın gardının düştüğünü aktaran Bakkal, "İkinci devrenin başında basit bir gol yedik. Sonrasında toparlanmaya çalışırken taçtan bir gol daha yedik. Oyunun başında bu skoru beklemiyorduk. Hatalı gol yenir, kendimiz de hatadan gol atarız ama takımın gardı bu gollerle düşüyor. Zaten kadro olarak kıt kanaat gidiyoruz. Sonra böyle birkaç hata olunca bizim adımıza sıkıntı. Telafi edilir ama iyi başlayıp kötü bitirdiğimiz için üzgünüz" dedi.