Bakkal: Eksik oyuncu benim için mazeret değil – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal: Eksik oyuncu benim için mazeret...

Bakkal: Eksik oyuncu benim için mazeret değil

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 10:01Güncelleme: 25 Ağustos 2022 Perşembe - 10:02
Bakkal: Eksik oyuncu benim için mazeret değil

Denizlispor Teknik Direktör Mesut Bakkal, takımda önemli eksikliklerin bulunduğunu, ancak eksik oyunların kendisini için mazeret oluşturmadığını belirtti.

Bu hafta deplasmanda Manisa FK ile karşılaşacak olan Denizlispor’da, bu karşılaşmanın hazırlıkları teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam ediyor.

Ege derbisi heyecanının yaşanacı maçla ilgili açıklamada bulunan Bakkal, Manisa deplasmanında hedeflerinin sahadan iyi sonuçla ayrılmak olduğunu söyledi.

MÜCADELEDEN MEMNUN

Eksik oyuncuların fazlalığına rağmen hem Eyüpspor hem de Çaykur Rizespor maçlarında iyi mücadele ettiklerini kaydeden Bakkal, "Ligin henüz başındayız. Takımların oyun düzeni yavaş yavaş oturuyor. Bizim belli bir oyun anlayışımız var. Rakip kim olursa olsun oyun şablonumuzu bozmadan mücadele etmeye çalışıyoruz. Ömer Şişmanoğlu, Djedje, Erdal Akdari, Özer Özdemir gibi önemli oyuncularımızı sakatlıkları nedeniyle son maçta oynatamamamıza rağmen, sahada yer alanlar oyun anlayışımıza sadık bir şekilde ellerinden geleni yaptı. Maç kazanılır, kaybedilir. Önemli olan, antrenmanlarda yaptıklarımızın sahaya yansıması ve oyun disiplininden kesinlikle taviz verilmemesi. Bunu başardığımız zaman sonuç da gelecektir. Ben ortaya koyduğumuz mücadele ve oynama arzusundan memnunum. Eksiklerimizi giderdikçe ve sakat oyuncularımız iyileşerek takıma katıldıkça daha iyi olacağız. Sabır ve zaman en iyi silahımız olmalı" dedi.

“KOLAY MAÇ YOK”

Manisa FK maçında da aynı istek ve arzu ile aynı mücadele ruhunu sahaya yansıtmaya devam edeceklerini vurgulayan Bakkal, "Eksik oyuncu olması benim için mazeret değil. Eğer sahada 11 kişiyle yer alıyorsak, isimlerin değil verilmesi gereken mücadelenin önemi var. Oyuncularımıza bunları da anlatıyorum. Bu takımın soyunma odasına girip bu formayı giyecek duruma gelen her oyuncu, sahada bu takımı başarıya götürecek ekibin bir parçası da olmuştur. Başarı çok çalışan ve cesur olanların peşinde koşar. İki aydır çok çalışıyor ve her konuda kendimizi geliştirmek için uğraşıyoruz. Ligde kolay rakip de, kolay maç da yok. Sonuç elbette önemli ama bizi sonuca götürecek doğruları yapmak daha da önemli. Manisa FK maçında bize yakışan mücadeleyi ortaya koyarak puan ya da puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.