Bakkal: Bu galibiyet bizi daha iyi yerlere götürecektir – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bakkal: Bu galibiyet bizi daha iyi...

Bakkal: Bu galibiyet bizi daha iyi yerlere götürecektir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2022 Salı - 07:59Güncelleme: 8 Mart 2022 Salı - 07:59
Bakkal: Bu galibiyet bizi daha iyi yerlere götürecektir

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Balıkesirspor maçında alınan galibiyetin kendilerini daha iyi yerlere götüreceğini belirtti.

Yeşil-siyahlı takımın düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrılmasının ardından açıklamada bulunan Mesut Bakkal, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Maçın kendileri için zor geçeceği bilincinde olarak oynadıklarını söyleyen Bakkal, şunları kaydetti:

"Balıkesir'in tüm maçlarda iyi oynadığı bir gerçek. İlk devre karşılıklı kaçan goller oldu. Sahada iyi bir mücadele vardı. İkinci yarıya çıkarken biraz daha tempomuzu arttırmamızı söylemiştim. İlk devredeki tempoyla üretmek ve maçı kazanmak zordu. İnat ettik, vazgeçmedi çocuklar ve yan toptan güzel bir golle maçı kazandık. Bu galibiyet bizim gerçekten çok önemli. Gelecek haftayı bay geçeceğiz. Ondan sonra Kocaelispor'a konuk olacağız. Şimdi daha moralleyiz daha öz güvenliyiz. Geldiğim günden itibaren 11 puan alan bir takım var bu da iyi yolda olduğumuzu gösteriyor. Göreve gelmemden sonra takım iyi tepki verdi. Oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet bizi daha iyi yerlere götürecektir."