Özdilek: İlk ayağı kaybettik ama daha pes etmedik – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Özdilek: İlk ayağı kaybettik ama daha...

Özdilek: İlk ayağı kaybettik ama daha pes etmedik

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2020 Cuma - 00:07Güncelleme: 17 Ocak 2020 Cuma - 00:07
Özdilek: İlk ayağı kaybettik ama daha pes etmedik

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, iki ayaklı müsabakanın ilk ayağını 2-0 kaybettiklerini ama daha pes etmediklerini ve bunun rövanşı olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Tabii ilk maçlar zor. Bizim de ilk resmi müsabakamız. Kolay süreç yaşamadık. Kamp döneminden, yoğun antrenman programından geliyoruz. Önümüzü görme adına önemli müsabakaydı" diyen Özdilek, şunları kaydetti:

"Rakibi ve hocayı da tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte ona başarılar diliyorum. Maçın kırılma anı oyunun başında Kamil Ahmet'in Zeki'ye yaptığı pozisyon. Bunun tartışılacak hiçbir şeyi yok. Orta hakem görmeyebilir ama VAR'daki arkadaşımız nasıl görmez merak ediyorum. Yüzde 1-2 tartışılacak pozisyon olsa hiç konuşmayacağım ama bu oyunun gidişatını engelledi. Oyun içinde gel gitler, zaman zaman hükmettiğimiz dönemler oldu. Seyredenlerin keyif aldığı müsabaka oldu. İlk ayağı kaybettik ama daha pes etmedik. Bunun rövanşı var. Orada neler yapabiliriz ona bakacağız. 3 gün sonra lig başlıyor. Zorlu Galatasaray deplasmanında başlayacağız. Her iki takıma da başarılar diliyorum."

TRABZON (İHA)