Kılıç: İş zora bindi, hatta zorun da ötesinde – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Kılıç: İş zora bindi, hatta zorun...

Kılıç: İş zora bindi, hatta zorun da ötesinde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2023 Cumartesi - 19:22Güncelleme: 1 Nisan 2023 Cumartesi - 19:22
Kılıç: İş zora bindi, hatta zorun da ötesinde

Denizlispor, 2-0’lık Göztepe yenilgisiyle ligde kalma umutlarını biraz daha zayıflatırken, teknik direktör Kemal Kılıç da maç sonrası "İş çok zora bindi. Hatta zorun da biraz ötesinde bence" açıklamasını yaptı.

Spor Toto 1. Lig'in 30'uncu haftasında ağırladığı Göztepe'ye 2-0 yenilen Altaş Denizlispor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu mağlubiyetten sonra çok zor bir duruma düştüklerini söyledi.

Kısa süre içinde oyuncularıyla gönül birliği ve çalışmalar yaptıklarını anlatan Kılıç, "Maçı çok değişik oynamayı bekliyordum. Çok yüksek bir inanç ve tempoyla çıktığımız maçı kazanmak istedik. Hatta iki maç üst üste kazanıp bu kurtarma ve ligde kalma yarışında küçük de olsa bir avantajla yolumuza devam etmek istiyorduk ama düşündüğümüz gibi olmadı. Bu kadar önemli ve hayati bir maçı bu şekilde kaybetmememiz gerekiyordu" dedi.

Rakibin fiziksel üstünlüğü karşısında zor durumda kaldıklarını kaydeden Kılıç, "O kadar fiziksel üstünlüklerle bizi zor durumda bıraktılar ki topla oynama oranımızın yüksek olmasına rağmen maçı kazanamadık. Çünkü rakip daha güçlü, daha inançlı ve daha belli prensipleri, bir oyun düzeni olan bir rakipti ve son haftalardaki başarısını da düşünürseniz onu sahaya yansıttılar. Çok üzgünüm. Şu andan itibaren ne yapılacak, gidince onları düşüneceğiz, yönetim kuruluyla konuşacağız. İş çok zora bindi. Hatta zorun da biraz ötesinde bence" diye konuştu.

Kemal Kılıç, bundan sonraki maçları kazanmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.