Kutlu: VAR’dan beklediğimiz sonucu alamadık – D20Haber
30.04.2024, Salı
15 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Kutlu: VAR’dan beklediğimiz sonucu alamadık

Kutlu: VAR’dan beklediğimiz sonucu alamadık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mart 2021 Pazar - 19:06Güncelleme: 14 Mart 2021 Pazar - 19:22
Kutlu: VAR’dan beklediğimiz sonucu alamadık

Süper Lig’de deplasmanda karşılaştığı Gaziantep FK’ye 2-0 mağlup olan Yukatel Denizlispor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu, "VAR’dan gelen kararlar bizim lehimize haklı kararlar değildi. Yediğimiz golde elle oynama vardı. VAR‘dan beklediğimiz sonucu alamadık" dedi.

Ligin 30. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye iki farklı yenilen Denizlispor’da, teknik direktör Hakan Kutlu maçın ardından VAR kararlarını eleştirdi. Yedikleri ilk golde net bir elle oynama olduğunu belirten Kutlu, VAR odasından bekledikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

Oyunu kırmızı kart öncesi ve sonrası olarak iki bölüme ayırmak gerektiğini aktaran Kutlu, şunları söyledi: “Oyuncu sayısı sahada eşitken ve deplasmanda oynamamıza rağmen golle sonuçlanabilecek pozisyonlarımız vardı. Bu gol girişimlerinde takım olarak becerikli değildik. Rakibe az sayıda pozisyon verdik. İlk gol pozisyonunda elle oynama vardı. Ne yazık ki bizim lehimize çıkmadı. Hakem o an maçın içerisinde görmeyebilir ama VAR’dan gelen kararlar bizim lehimize haklı kararlar değildi. VAR‘dan beklediğimiz sonucu alamadık. Oyun olarak düşüş görmedim. Gol bulamadık ama oyun olarak iyiydik. Önümüzdeki maç bizim için çok çok önemli bir maç."

GAZİANTEP (İHA)