Kutlu: Girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadık – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Kutlu: Girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadık

Kutlu: Girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Şubat 2021 Perşembe - 22:34Güncelleme: 4 Şubat 2021 Perşembe - 23:14
Kutlu: Girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadık

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Trabzonspor karşısında takımının iyi mücadele ettiğini, ancak pozisyonları golle sonuçlandıramadıklarını söyledi.

Yeşil-siyahlı takımın teknik direktörü Hakan Kutlu, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, bir hafta önce görev başladığını ve bu süreçte 2 önemli maç oynadıklarını ifade etti.

Göztepe galibiyetinin ardından çıkılan Trabzon deplasmanından puan alarak Denizli’ye dönmek istediklerini, ancak bunu gerçekleştiremediklerini kaydeden Kutlu, “Oyuncularım maçın başından sonuna kadar iyi konsantre oldular, iyi bir oyun ortaya koydular. İlk yarım saatlik bölümde hemen hemen istediklerimizi sahaya yansıttık. Trabzonspor çok kaliteli bir takım, iyi oyuncuları var. Oyunda üstünlüğü ele geçirdiler. Birkaç pozisyon verdik, bu Trabzonspor’a karşı normal. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar vardı ama golle buluşturamadık. Trabzonspor’a verebileceğimiz en asgari pozisyonu verdik, girebileceğimiz pozisyonlara da girdik. Üç net pozisyonumuz var” dedi

Maçın sonlarına doğru Denizlispor lehine bir penaltı pozisyonu olduğunu savunan Kutlu, “Hakem VAR’a bıraktı sanırım. Tahmin ediyorum penaltı pozisyonunu VAR değerlendirsin diye düşündü. Trabzonspor’un pozisyonunda hakem VAR’a çağırdı ama bizim daha net olan pozisyonumuzda çağırmadı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu mücadele, oyun isteği ve oyun anlayışını değiştirerek devam ettiğimiz sürece Denizlispor’un bu ligde hayatına devam edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

TRABZON (İHA)