Bulak’tan ‘VAR ile sıkıntı yaşıyoruz’ eleştirisi – D20Haber
23.04.2024, Salı
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. FUTBOL
  6. /
  7. Bulak’tan ‘VAR ile sıkıntı yaşıyoruz’ eleştirisi

Bulak’tan ‘VAR ile sıkıntı yaşıyoruz’ eleştirisi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2023 Salı - 08:00Güncelleme: 24 Ocak 2023 Salı - 09:26
Bulak’tan ‘VAR ile sıkıntı yaşıyoruz’ eleştirisi

Çaykur Rizespor’a deplasmanda 3-1 mağlup Denizlispor’da Teknik Direktör Giray Bulak, VAR’la sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, “Hakemlikten aldığımız arkadaşları VAR'a koyuyoruz. Bunları sorgulamak lazım” dedi.

TFF 1. Lig’in 21. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor’a 3-1 yenilen Denizlispor’da teknik direktör Giray Bulak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında rakibin iyi oyunculara sahip olduğunu kaydetti.

Rize deplasmanına eksik bir kadroyla geldiklerini söyleyen Bulak, “Biz buraya çok eksik geldik. Kaptan Gökhan, iğne ile oynadı. Üç oyuncumuz hastalık nedeniyle gelemedi. Rakip iyi hamleler yaparken biz oyuncu kullanamadık” dedi.

“Yürekli ve cesur oynadık” diyen Bulak, “Ama bu VAR'la sıkıntı yaşıyoruz. Geçen hafta Alper Ulusoy ile penaltı verilmedi. Bugün orta sahada yapılan faul dönüyor penaltı oluyor. Anlatmakta zorlanıyoruz. Hakemlikten aldığımız arkadaşları VAR'a koyuyoruz. Bunları sorgulamak lazım” diye konuştu.

Bulak, “Çaykur Rizepsor'u tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. İnşallah Süper Lig'e çıkan ekiplerden biri Rizespor olur. İyi bir yönetim, kadro ve taraftara sahip. Bunu hak ediyorlar" ifadelerini kullandı.